briose capsunici

de luminita20_2006 in Prajituri, 15 Mai 2009 | 1943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 2 oua
  • 250 iaurt de capsuni
  • 7 linguri ulei
  • 100 gr zahar
  • gem capsuni
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf copt
 
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA briose capsunici:

Cuptorul se incinge. Se bat oulale cu zaharul, iaurtul si uleiul apoi adaugam faina care a fost amestecata cu praful de capt si zaharul vanilat amestecam sa se lege compozitia.


Tava de briose se unge cu unt se pune o lingura de compozite apoi o lingurita de gem de capsuni si completam din nou cu compozita de briose. punem la cuptr 20-30 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "briose capsunici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 28 %
499.99 lei
359.99 lei

Fierbator Style White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

COMENTARII (3)

liana_geicu 1

02.12.2009, 21:56

arata chiar bine, cred ca sunt si foarte bune si fructele pot varia!

luminita20_2006 1

03.12.2009, 00:37

asa e liana...si ms viorel

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu mere si crema de vanilie.