Briose cu apa minerala si sirop de capsuni

de cec in Prajituri, 8 Dec 2010 | 3272 vizualizari

 

bune si pufoase
am facut vreo 4 portii
La o portie ies 24 briose

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 200 ml ulei
  • 300 ml apa minerala amestecata cu sirop capsuni
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf copt
  • 400 g faina
  • bomboane ciocolata pt ornat
  • ornamente pasta de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu apa minerala si sirop de capsuni:

Am mixat ouale, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt. Am adaugat uleiul si dupa ce am mixat cateva minute am adaugat si apa cu sirop.Am adaugat faina.Am pus in tavi hartiile pt briose si am pus in fiecare hartie cate o lingura si jumatate de compozitie. Am copt la foc potrivit. Cand au fost gata le-am scos si le-am lasat sa se raceasca. Apoi am uns fiecare briosa cu sirop de capsuni si am pus pasta de zahar deasupra si cu ajutorul albusului de ou am lipit ornamentele pregatite inainte

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu apa minerala si sirop de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

cec 1

09.12.2010, 08:57

multumesc

elena1988 1

12.01.2011, 14:04

superbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

cec 1

16.01.2011, 07:40

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Desert savarine