Briose cu banane,portocala confiata si crema choco

de claudiaO in Prajituri, 23 Oct 2014 | 1179 vizualizari

 

De mult timp ma tot batea gandul sa fac briose, dar mereu gaseam altceva de facut. Cum aseara am ajuns si eu ceva mai devreme de la servici, am pus de niste briose.
Au iesit pufoase, gustoase si s-au facut si repede.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 gr zahar
  • 75 ml ulei
  • 230 gr faina
  • 1 lingurita de praf de copt
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 2 linguri cu coaja de portocala confiata
  • 1 banana taiata cubulete mici mici
  • crema de ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu banane,portocala confiata si crema choco:

Ouale intregi le-am pun in robot ,impreuna cu zaharul; le-am lasat la "batut" vreo 3 minute, apoi am adaugat uleiul in fir subtire. Faina am amestecat-o cu praful de copt si am adaugat-o si pe ea in compozitia de ou, mixand usor.Am pus esenta de vanilie, coaja de portocala si bananele si am amestecat usor.


Am pus in formele de briose hartiile, apoi cam jumatate compozitie; am pus cate o jumatate de lingurita cu crema de ciocolata, apoi am mai pus compozitie; sa fi sost aproape trei sferturi in forme. Am dat la cuptor pt cca 25 minute .


Le-am pudrat pe ici pe colo cu putin zahar pudra si gata!



Poftiti la briose...merg de minune langa cafeaua de dimineata!

 

TIPS-URI

1

se pot inlocui cojile confiate si banana cu ce va trece prin minte: dulceata, fructe,pepite de ciocolata, alune, nuci, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu banane,portocala confiata si crema choco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mirela0911 1

23.10.2014, 15:21

tare bune-s!

MotanLaOale 1

24.10.2014, 00:03

dantes 1

25.10.2014, 13:33

Delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza rolls

ieri la 21:45

Desert tort cu crema de capsuni si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Desert tort cu crema Kinder Bueno

de Meea 4

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata si ness