Briose cu biletele

de laylalala in Prajituri, 14 Mar 2011 | 1719 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 60 gr zahar
  • 50 gr unt, topit si racit
  • 100 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 100 gr ciocolata alba, topita
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 100 gr ciocolata amaruie, topita
  • 1 lingurita esenta de rom
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu biletele:

Incinge cuptorul la 180˚C.


Bate ouale cu zaharul urmat de untul topit. Incorporeaza faina amestecata cu parful de copt si sarea. Imparte compozitia in doua. Intr-una adauga ciocolata alba si vanilia iar in cealalta ciocolata amaruie si esenta de rom. Toarna din ambele feluri de aluat (dar nu amestecate) intr-o tava de briose tapetata cu foaie de copt pentru briose. Da briosele la copt 20-25 minute,pana cand s-au rumenit usor.


Lasa briosele sa se raceasca complet apoi decoreaza-le dupa imaginatie, legand de fiecare cate un biletel cu un mesaj frumos .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu biletele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

LUK 1

14.03.2011, 23:27

super

adry88 1

03.06.2011, 11:24

imi place de tn pt k iti ies foarte bine toate retetele felicitarile mele sincere

laylalala 1

03.06.2011, 12:36

mersi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornulețe fragede, cu rahat

de RODIMUR 5

ieri la 22:30

Prajitură de toamnă

ieri la 20:33

Paste gratinate cu pui, dovlecei și bacon

ieri la 19:30

 Fasole cu cârnați afumați de porc

de RODIMUR 5

ieri la 15:38

RETETA RECOMANDATA
Muffins cu vanilie si visine de post