Briose cu biletele

de laylalala in Prajituri, 14 Mar 2011 | 1355 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 60 gr zahar
  • 50 gr unt, topit si racit
  • 100 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 100 gr ciocolata alba, topita
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 100 gr ciocolata amaruie, topita
  • 1 lingurita esenta de rom
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu biletele:

Incinge cuptorul la 180˚C.


Bate ouale cu zaharul urmat de untul topit. Incorporeaza faina amestecata cu parful de copt si sarea. Imparte compozitia in doua. Intr-una adauga ciocolata alba si vanilia iar in cealalta ciocolata amaruie si esenta de rom. Toarna din ambele feluri de aluat (dar nu amestecate) intr-o tava de briose tapetata cu foaie de copt pentru briose. Da briosele la copt 20-25 minute,pana cand s-au rumenit usor.


Lasa briosele sa se raceasca complet apoi decoreaza-le dupa imaginatie, legand de fiecare cate un biletel cu un mesaj frumos .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu biletele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

LUK 1

14.03.2011, 23:27

super

adry88 1

03.06.2011, 11:24

imi place de tn pt k iti ies foarte bine toate retetele felicitarile mele sincere

laylalala 1

03.06.2011, 12:36

mersi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
BRIOSE NEGRESE