Briose cu biletele

de laylalala in Prajituri, 14 Mar 2011 | 1168 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 60 gr zahar
  • 50 gr unt, topit si racit
  • 100 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 100 gr ciocolata alba, topita
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 100 gr ciocolata amaruie, topita
  • 1 lingurita esenta de rom
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu biletele:

Incinge cuptorul la 180˚C.

Bate ouale cu zaharul urmat de untul topit. Incorporeaza faina amestecata cu parful de copt si sarea. Imparte compozitia in doua. Intr-una adauga ciocolata alba si vanilia iar in cealalta ciocolata amaruie si esenta de rom. Toarna din ambele feluri de aluat (dar nu amestecate) intr-o tava de briose tapetata cu foaie de copt pentru briose. Da briosele la copt 20-25 minute,pana cand s-au rumenit usor.

Lasa briosele sa se raceasca complet apoi decoreaza-le dupa imaginatie, legand de fiecare cate un biletel cu un mesaj frumos .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu biletele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Briose cu biletele-0
Briose cu biletele-1
Briose cu biletele-2
Briose cu biletele-3
Briose cu biletele-4

COMENTARII (15)

LUK

LUK 1

14.03.2011, 23:27

super

adry88

adry88 1

03.06.2011, 11:24

imi place de tn pt k iti ies foarte bine toate retetele felicitarile mele sincere

laylalala

laylalala 1

03.06.2011, 12:36

mersi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostoli cu cacao si nutella

de Rux 9

Crostoli cu cacao...

ieri la 22:36

Chec cu lamaie, alune, nuci si glazura

de Rocsi 9

Chec cu lamaie,...

ieri la 20:26

Cornulete cu untura si gem

de Aletta 4

Cornulete cu...

ieri la 20:05

Budinca de cozonac panettone

Budinca de...

ieri la 19:53