Briose cu budinca si capsuni

de Rocsi in Prajituri, 4 Noi 2010 | 3459 vizualizari

 

Sunt iam iam iam....

 

INGREDIENTE

  • 3 oua mari(sau 4 mai mici)
  • 200 ml lapte
  • 12 linguri zahar
  • 10 linguri ulei
  • 1 esenta vanilie
  • 50 gr ciocolata cu lapte
  • 1 lingura cacao
  • faina( intre 18-20 linguri pe acolo,mie 18 mi-au intrat)
  • 1 praf de copt
  • 1 plic budinca cu gust de frisca
  • 450 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • 1 punga jeleuri de capsuni(de la silvana am avut eu)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu budinca si capsuni:

Intai de toate preparam budinca conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce o luam de pe foc,o lasam sa se racoreasca bine.


invartim din cand in cand in ea sa nu prinda pojghita deasupra.


Ouale(de la temperatura camerei)le batem spuma cu zaharul,pe care il punem treptat. Ciocolata o dam pe razatoarea cu ochiuri mici si o punem peste ouale batute,apoi punem laptele si uleiul si mixam iar. Turnam si esenta de vanilie. Praful de copt il amestecam cu faina si incepem sa adaugam faina treptat si o incorporam bine. La urma adaugam cacaoa.


Ungem tava de briose cu unt(eu am pus hartiute in tava). Punem o lingura de compozitie,apoi o lingurita plina de budinca,apoi bucatele de jeleu capsuni si iar o lingura de compozitie. Tot asa procedam cu toate. Dam tava in cuptorul incins . Le lasam la copt 25-30 minute.


Cand sunt gata le scoatem (facem testul cu scobitoare),le lasam sa se raceasca apoi servim.


apoi papati,papati si iar papati!!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu budinca si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Bucataras Medi 1

07.11.2010, 16:37

ce dragalase mai sunt.................

Rocsi 1

07.11.2010, 19:42

medi

elena1988 1

11.02.2011, 15:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muffins cu ciocolata umplute cu gem de afine