Briose cu budinca si capsuni

de Rocsi in Prajituri, 4 Noi 2010 | 3738 vizualizari

 

Sunt iam iam iam....

 

INGREDIENTE

  • 3 oua mari(sau 4 mai mici)
  • 200 ml lapte
  • 12 linguri zahar
  • 10 linguri ulei
  • 1 esenta vanilie
  • 50 gr ciocolata cu lapte
  • 1 lingura cacao
  • faina( intre 18-20 linguri pe acolo,mie 18 mi-au intrat)
  • 1 praf de copt
  • 1 plic budinca cu gust de frisca
  • 450 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • 1 punga jeleuri de capsuni(de la silvana am avut eu)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu budinca si capsuni:

Intai de toate preparam budinca conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce o luam de pe foc,o lasam sa se racoreasca bine.


invartim din cand in cand in ea sa nu prinda pojghita deasupra.


Ouale(de la temperatura camerei)le batem spuma cu zaharul,pe care il punem treptat. Ciocolata o dam pe razatoarea cu ochiuri mici si o punem peste ouale batute,apoi punem laptele si uleiul si mixam iar. Turnam si esenta de vanilie. Praful de copt il amestecam cu faina si incepem sa adaugam faina treptat si o incorporam bine. La urma adaugam cacaoa.


Ungem tava de briose cu unt(eu am pus hartiute in tava). Punem o lingura de compozitie,apoi o lingurita plina de budinca,apoi bucatele de jeleu capsuni si iar o lingura de compozitie. Tot asa procedam cu toate. Dam tava in cuptorul incins . Le lasam la copt 25-30 minute.


Cand sunt gata le scoatem (facem testul cu scobitoare),le lasam sa se raceasca apoi servim.


apoi papati,papati si iar papati!!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu budinca si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Bucataras Medi 1

07.11.2010, 16:37

ce dragalase mai sunt.................

Rocsi 1

07.11.2010, 19:42

medi

elena1988 1

11.02.2011, 15:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu ficatei de pui
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

RETETA RECOMANDATA
Prajitura delicioasa cu zmeura si sos de capsuni