Briose cu cacao

de robert_badica in Dulciuri, 12 Oct 2014 | 792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250gr faina
  • 150gr zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 ou
  • 300 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • esenta de vanilie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cacao:

Mai intai pregatim ingredientele.Apoi punem intr-un bol faina,zaharul,cacaoa,praful de copt, si bicarbonatul,si amestecam.Se obtine un amestec faina,maroniu.Apoi adaugam oul in amestecul de faina,si il incorparam putin.Dupa acest pas,adauga laptele,si uleiul treptat,pentru a forma compozitia lichida.Dupa ce am omogenizat bine ingredientele,adaugam esenta de vanilie.Se pune compozitia egal in cele 12 forme de briose,si se da la cuptor pentru 20 de minute,la foc mediu.Se face neaparat testul scobitorii.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu multa glazura

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Adele 1

12.10.2014, 20:42

Bune

Valclaudia 1

12.10.2014, 21:39

cristinutanicolita 1

17.10.2014, 18:05

buna briosele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu cacao