Briose cu cafea

de adry88 in Prajituri, 27 Apr 2012 | 3984 vizualizari

 

M-am inspirat de la Postavaru

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 4 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • coaja de la o lamaie
  • 3 linguri cafea solubila
  • vanilie
  • 4 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cafea:

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana se topeste. Adaugam uleiul in fir subtire si mixam, adaugam faina cu praful de copt si coaja de lamaie. Incorporam in spuma de albusuri si amestecam cu o lingura. Impartim compozitia in doua. In prima adaugam cafeaua si amestecam. Ungem formele cu unt si tapetam cu faina, punem o lingura din compozitia cu cafea si o lingura din compozitia cu vanilie peste (daca dorim putem sa amestecam) dam tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca in tava, eu am topit ciocolata si am turnat deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

28.04.2012, 14:09

bune cu aroma de cafea

iry-gabriela 1

28.04.2012, 14:57

vin si eu la ajutat...doar la mancat

alba_zori 1

28.04.2012, 23:46

si mie imi place e foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu mere