Prajitura racoroasa

de nadea68 in Prajituri, 3 Iun 2014 | 10251 vizualizari

 

O reteta rapida,racoroasa si fara sa folosim cuptorul...

 

INGREDIENTE

  • 24 piscoturi
  • 250 g mascarpone
  • 250 g iaurt de caise
  • 3 caise
  • 2 linguri zahar pudra
  • lapte +miere-pentru inmuiat piscoturi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura racoroasa:

Luam o tava ,eu am avut una 20x24 cm.Scoatem mascarpone si iaurtul di frigider.Amestecam mascarpone cu iaurtul,adaugam caise taiate marunt.


Daca e nevoie adugam si zahar pudra,cui ii place mai dulce.


Intr-un bol pune lapte cald si miere(aici la fel dupa gust,eu am pus o lingurita).


Inmuiem piscoturile in lapte si le asezam in tava(ca pentru tiramisu).Deasupra punem crema de mascarpone.asezam un alt strat de piscoturi inmuiate in lapte,terminam cu crema de mascarpone.Bagam tava la frigider. Cand se raceste bine servim.

 

TIPS-URI

1

se pot folosi alte gusturi de iaurt(cirese,capsuni,piersici)

2

iaurtul se poate inlocui cu frisca

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura racoroasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

04.06.2014, 09:01

Rocsi 1

04.06.2014, 19:02

Buna

nadea68 1

04.06.2014, 20:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajiturele cu frisca si mascarpone