Prajitura racoroasa

de nadea68 in Prajituri, 3 Iun 2014 | 9930 vizualizari

 

O reteta rapida,racoroasa si fara sa folosim cuptorul...

 

INGREDIENTE

  • 24 piscoturi
  • 250 g mascarpone
  • 250 g iaurt de caise
  • 3 caise
  • 2 linguri zahar pudra
  • lapte +miere-pentru inmuiat piscoturi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura racoroasa:

Luam o tava ,eu am avut una 20x24 cm.Scoatem mascarpone si iaurtul di frigider.Amestecam mascarpone cu iaurtul,adaugam caise taiate marunt.

Daca e nevoie adugam si zahar pudra,cui ii place mai dulce.

Intr-un bol pune lapte cald si miere(aici la fel dupa gust,eu am pus o lingurita).

Inmuiem piscoturile in lapte si le asezam in tava(ca pentru tiramisu).Deasupra punem crema de mascarpone.asezam un alt strat de piscoturi inmuiate in lapte,terminam cu crema de mascarpone.Bagam tava la frigider. Cand se raceste bine servim.

 

TIPS-URI

1

se pot folosi alte gusturi de iaurt(cirese,capsuni,piersici)

2

iaurtul se poate inlocui cu frisca

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura racoroasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Prajitura racoroasa-0
Prajitura racoroasa-1
Prajitura racoroasa-2
Prajitura racoroasa-3
Prajitura racoroasa-4
Prajitura racoroasa-5
Prajitura racoroasa-6
Prajitura racoroasa-7

COMENTARII (11)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

04.06.2014, 09:01

Rocsi

Rocsi 1

04.06.2014, 19:02

Buna

nadea68

nadea68 1

04.06.2014, 20:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!