Briose cu cascaval

de CarmenBlue in Aperitive / Garnituri, 21 Mar 2014 | 2982 vizualizari

 

Sursa:
http://www.adihadean.ro/2012/03/briose-cu-cascaval-pentru-micul-dejun/
Se fac foarte rapid si sunt foarte gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 280 g făină,
  • 60 g unt,
  • 1 ou,
  • 1 plic praf de copt,
  • 120 g cașcaval dat prin răzătoarea mică,
  • 250 ml lapte bătut sau iaurt slab,
  • un praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cascaval:

Se combina ingredientele uscate, apoi cele lichide si se omogenizeaza cele doua compozitii.

Se ung formele cu unt si se umplu pe trei sferturi.

Se coc la foc mediu pentru 20 de min. sau pana trece testul cu scobitoarea.

Delicioase!

TIPS-URI

1

Reteta prevede si o lingura de frunze de patrunjel. Ai mei copii "nu suporta", asa ca ... asta e! Cred ca ar merge si cu un ardei rosu taiat bucati, dar eu trebuie sa ma adaptez la familia mea, chiar daca unora dintre bucatarasi "nu le face pofta" si "aspectul lasa de dorit" :D

2

Data viitoare am sa incerc sa adaug, eventual, niste cubulete de sunca de Praga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pogacele cu jumari