Briose cu cascaval

de CarmenBlue in Aperitive / Garnituri, 21 Mar 2014 | 1867 vizualizari

 

Sursa:
http://www.adihadean.ro/2012/03/briose-cu-cascaval-pentru-micul-dejun/
Se fac foarte rapid si sunt foarte gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 280 g făină,
  • 60 g unt,
  • 1 ou,
  • 1 plic praf de copt,
  • 120 g cașcaval dat prin răzătoarea mică,
  • 250 ml lapte bătut sau iaurt slab,
  • un praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cascaval:

Se combina ingredientele uscate, apoi cele lichide si se omogenizeaza cele doua compozitii.


Se ung formele cu unt si se umplu pe trei sferturi.


Se coc la foc mediu pentru 20 de min. sau pana trece testul cu scobitoarea.


Delicioase!

 

TIPS-URI

1

Reteta prevede si o lingura de frunze de patrunjel. Ai mei copii "nu suporta", asa ca ... asta e! Cred ca ar merge si cu un ardei rosu taiat bucati, dar eu trebuie sa ma adaptez la familia mea, chiar daca unora dintre bucatarasi "nu le face pofta" si "aspectul lasa de dorit" :D

2

Data viitoare am sa incerc sa adaug, eventual, niste cubulete de sunca de Praga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

babi5 1

21.03.2014, 16:45

pity19 1

21.03.2014, 20:01

Rocsi 1

21.03.2014, 20:15

Ce faine...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv