Placinta cu spanac si cartofi

de ela in Aperitive / Garnituri, 30 Mai 2011 | 4838 vizualizari

 

am gasit reteta in revista CLICK PENTRU FEMEI si mi-a placut tare mult....este buna,buna....

 

INGREDIENTE

  • 700gr cartofi,
  • 400gr frunze spanac,
  • 1bucata de usturoi,
  • 50gr unt,
  • 250gr telemea de vaca,
  • 4oua,
  • 1pachet aluat foietaj,
  • 1lingura smantana,
  • sare,
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu spanac si cartofi:

Curatam cartofii de coaja,ii spalam,ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare si putina vegeta.Cand sunt gata ii scoatem din apa si ii mixam cu jumatate din unt.


Frunzele de spanac se spala in apa rece si se pun la scurs intr-o sita.Le tocam marunt.


Curatam usturoiul si il pisam,ii punem cu restul de unt intr-o tigaie si calim putin.Adaugam frunzele de spanac,sare,piper si amestecam pana se inmoaie putin,apoi luam de pe foc.


Telemeaua o dam pe razatoarea mare.


Cartofii ii amestecam cu ouale si telemeaua,mai condimentam daca este cazul,adaugam untul si trei oua si omogenizam bine.


Tapetam o tava mare cu hartie de copt,in care punem jumate din aluatul de foietaj,pe mijlocul caruia punem jumatate din compozitia pregatita si rulam.Procedam la fel si cu cealalta parte.Intepam cu o furculita din loc in loc,apoi ungem cu oul ramas amestecat cu smantana si dam la cuptor pentru 40-50minute,depinde de cuptor,pana se rumeneste frumos foietajul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu spanac si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

divainbucatarie 1

01.06.2011, 15:31

Anamaria7 1

02.06.2011, 07:27

ce frumos arata!

gaby_duceag 1

04.06.2011, 08:50

Buna dimineata, Ela!
Ce de-a mancare ai facut ))

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert Tiramisu rapid, la pahar
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Hachis Parmentier