Briose cu ciocolata

de RuxyRux in Dulciuri, 20 Feb 2016 | 3917 vizualizari

 

Mmmmmmmmmmmm....minunat de ciocolatoase!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr.ciocolata neagra( 60% cacao)
  • 5 oua mari
  • 300 gr. faina
  • 250 gr. unt
  • coaja de la o portocala
  • 5 linguri cu varf de smantana
  • 1 plic praf de copt
  • vanilie
  • un praf de sare
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Untul se topeste intr-un vas  la foc mic.

Ciocolata se topeste intr-un vas pe baie de aburi.

Ouale se bat spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul  si vanilia si se mixeaza 5 minute.

Se pune smantana, coaja de portocala si se mai mixeaza putin, apoi se pune si untul.

Se ia jumatate din compozitie si se amesteca cu ciocolata topita.

In formele pregatite cu hartie de briose, se pune o lingura din compozitia alba si apoi o lingura din cea de ciocolata( sau mai putin , cum doriti).

Se coc briosele 25 de minute la 180 de grade.

Deliciu ciocolatos, total!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Rahela Velicu 1

23.02.2016, 10:51

Foarte bune!

mihaelar63 1

23.02.2016, 22:49

Mult imi place ca au smantana Aceasta cred ca le face pufoase . Am pus reteta la sertaras

RuxyRux 1

24.02.2016, 22:02

Multumesc frumos...au fost grozave!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose perfecte.