Briose cu ciocolata

de RuxyRux in Dulciuri, 20 Feb 2016 | 833 vizualizari

 

Mmmmmmmmmmmm....minunat de ciocolatoase!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr.ciocolata neagra( 60% cacao)
  • 5 oua mari
  • 300 gr. faina
  • 250 gr. unt
  • coaja de la o portocala
  • 5 linguri cu varf de smantana
  • 1 plic praf de copt
  • vanilie
  • un praf de sare
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Untul se topeste intr-un vas la foc mic.


Ciocolata se topeste intr-un vas pe baie de aburi.


Ouale se bat spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul si vanilia si se mixeaza 5 minute.


Se pune smantana, coaja de portocala si se mai mixeaza putin, apoi se pune si untul.


Se ia jumatate din compozitie si se amesteca cu ciocolata topita.


In formele pregatite cu hartie de briose, se pune o lingura din compozitia alba si apoi o lingura din cea de ciocolata( sau mai putin , cum doriti).


Se coc briosele 25 de minute la 180 de grade.


Deliciu ciocolatos, total!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

noiinbucatarie 1

23.02.2016, 10:51

Foarte bune!

mihaelar63 1

23.02.2016, 22:49

Mult imi place ca au smantana Aceasta cred ca le face pufoase . Am pus reteta la sertaras

RuxyRux 1

24.02.2016, 22:02

Multumesc frumos...au fost grozave!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose perfecte.