Inghetata de capsuni

de babi5 in Dulciuri, 24 Mai 2014 | 3735 vizualizari

 

Cel mai potrivit desert pentru aceasta perioada. Se prepara usor si este la indemina orsicui. Este atat de buna inghetata, incomparabila cu cea din comert .

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca lichida (eu am folosit Hulala)
  • 600 gr capsuni
  • 10 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Se  curata capsunile, se spala bine si se lasa in strecuratoare sa se scurga bine apa, apoi se paseaza bine. Frisca se pune intr-un castron o mixam bine pana isi mareste volumul, apoi adaugam zaharul treptat si mixam pana se topeste. Adaugam capsunile si mai mixam 2-3 minute.

Inghetata este gata. O asezam intr-o caserola de plastic si o dam la congelator. Se serveste dupa cateva ore sau a doua zi . 

TIPS-URI

1

Se poate servi ca atare si cu un topping de capsuni langa

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Inghetata de capsuni