Briose cu ciocolata si banane

de deyutzky in Prajituri, 6 Aug 2011 | 3025 vizualizari

 

Recomand sa preparati aceasta reteta de Briose cu ciocolata si banane

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina 
  • 6 banane 
  • 150 gr zahar 
  • 2 pliculete zahar vanilat 
  • 1 plic si jum praf de copt 
  • 1 esenta de vanilie 
  • 2 oua 
  • 2 lingurite de cacao 
  • Pt glazura: 
  • 1 ciocolata cu lapte(100gr) 
  • 2 linguri de margarina
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata si banane:

Iata cum preparam reteta de Briose cu ciocolata si banane


Intr-un bol batem ouale, zaharul si zaharul vanilat la mixer. Taiem 4 banane felii si le punem in acelasi bol mixand inca 2-3 min pana bananele se fac ca o pasta. Adaugam pe rand faina, praful de copt si esenta de vanilie...mixand incontinuu.


Dupa ce compozitia este gata....separam jumatate din compozitie in alt bol.


Intr-unul din cele 2 boluri adaugam 2 linguri de cacao si amestecam bine.


Formele pt briose le ungem cu unt sau le imbracam in hartie de copt.


Cele 2 banane ramase le taiem felii. Pe fundul fiecarei forme punem cate 2 felii de banana apoi umplem formele cu compozitia.


Se dau la cuptor aprox 25-30 de min pana trec testul cu scobitoarea.


Cand sunt gata se lasa putin la racit apoi se scot din forme pe un platou.


Pt prepararea glazurii:


Intr-o craticioara topim 100 gr ciocolata impreuna cu cele 2 linguri de margarina amestecand continuu. Lasam putin la racit glazura dupa care ornam briosele.


Pofta buna!! Recomand sa preparati aceasta reteta de Briose cu ciocolata si banane

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

MIUTA 1

08.08.2011, 15:30

deyutzky 1

10.08.2011, 10:50

mena miuta multumesc

Vyoleta 1

17.08.2011, 13:03

yamyyyy...arata delicioooss

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu menta