Briose cu ciocolata si banane

de deyutzky in Prajituri, 6 Aug 2011 | 4678 vizualizari

 

Recomand sa preparati aceasta reteta de Briose cu ciocolata si banane

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina 
  • 6 banane 
  • 150 gr zahar 
  • 2 pliculete zahar vanilat 
  • 1 plic si jum praf de copt 
  • 1 esenta de vanilie 
  • 2 oua 
  • 2 lingurite de cacao 
  • Pt glazura: 
  • 1 ciocolata cu lapte(100gr) 
  • 2 linguri de margarina
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata si banane:

Iata cum preparam reteta de Briose cu ciocolata si banane

Intr-un bol batem ouale, zaharul si zaharul vanilat la mixer. Taiem 4 banane felii si le punem in acelasi bol mixand inca 2-3 min pana bananele se fac ca o pasta. Adaugam pe rand faina, praful de copt si esenta de vanilie...mixand incontinuu.

Dupa ce compozitia este gata....separam jumatate din compozitie in alt bol.

Intr-unul din cele 2 boluri adaugam 2 linguri de cacao si amestecam bine.

Formele pt briose le ungem cu unt sau le imbracam in hartie de copt.

Cele 2 banane ramase le taiem felii. Pe fundul fiecarei forme punem cate 2 felii de banana apoi umplem formele cu compozitia.

Se dau la cuptor aprox 25-30 de min pana trec testul cu scobitoarea.

Cand sunt gata se lasa putin la racit apoi se scot din forme pe un platou.

Pt prepararea glazurii:

Intr-o craticioara topim 100 gr ciocolata impreuna cu cele 2 linguri de margarina amestecand continuu. Lasam putin la racit glazura dupa care ornam briosele.

Pofta buna!! Recomand sa preparati aceasta reteta de Briose cu ciocolata si banane

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si banane" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ciocolata