Briose cu cocos

de Miha in Dulciuri, 14 Mai 2009 | 5101 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 cutii iaurt Cremosso cu cocos
  • 200 ml lapte
  • 100 g zahar
  • 50 g unt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura fulgi de cocos
  • 1 lingura bobite de ciocolata
  • 2 cani faina
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cocos:

Ouale se mixeaza bine cu un praf de sare,dupa care se adauga pe rand zaharul,zaharul vanilat,untul topit,iaurtul,laptele alternat cu faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit fulgii de cocos si bobitele de ciocolata.


Se pune compozitia in formele de briose si se coace in cuptorul incins la 180 de grade timp de aproximativ jumatate de ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

luminita20_2006 1

14.05.2009, 15:56

da ce bine arata...miha mai ia o pauza...mama ce dea prajituri faci...cred ca ai pitici acasa

Miha 1

14.05.2009, 20:03

Da...am doi...si cativa pe creier!

MOKUSKA 1

30.04.2014, 23:40

sunt superbe

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu topping de branza