Desert pasca

de Adele in Dulciuri, 15 Apr 2017 | 473 vizualizari

 

Nu este traditionala, dar o Pasca revizitata si facuta pe gustul meu. Rapida si foarte buna😅🐇🐥🐇🐥🐥🐥
Sarbatori linistite, dragi bucatarasi :x
Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • Aluat fraged:
  • 50 gr unt
  • 2 oua
  • 100 gr zahar
  • un varf de sare
  • 1 lingurita praf de copt pentru aluat.
  • coaja lamaie, portocoala.
  • 200-300 gr faina
  • 2 linguri de apa rece.
  • vanilie.
  • Umplutura:
  • 500 gr branza de vaci
  • 1 ou
  • 100 gr zahar
  • esenta vanilie
  • 50 gr stafide
  • fulgi de ciocolata
  • 1 lingura gris
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca:

Untul se amesteca cu faina, zahar, sare, praf de copt, arome, dupa care se pun ouale si apa si se framanta aluatul bine. Se lasa la rece, cateva minute.


Intr-un vas, se amesteca branza cu zahar, arome si ou, se adauga grisul si fulgi de ciocolata, stafidele, se amesteca bine.


Aluatul se imparte in doua, cu fiecare parte se pregateste cate o pasca. Se ia o bucata si se intinde o foaie subtire, cam 1 cm grosime, se asaza in tava, tapetata cu hartie sau unt, plus faina. Se formeaza o bordura, nu prea inalta, se pune jumatate de compozitia de branza, se asaza bine, dupa care se decoreaza (in forma de cruce sau cum preferati), se unge cu apa cu miere si se da la cuptor, la 180° C, cam 30-40 de minute. Pana se rumeneste bine, se scoate din cuptor si se lasa in tava sa se raceasca, se scoate usor.


Paste fericit!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Adele 1

19.04.2017, 14:26

Multumesc

delia64 1

21.04.2017, 09:20

Adele 1

21.04.2017, 10:03

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor fierti