Biscuiti cu mac si ciocolata alba

de anca_rm in Dulciuri, 7 Mar 2016 | 2732 vizualizari

 

Biscuiti mari si fragezi uniti cu un strat de ciocolata alba . Acesti biscuit i-am pregatit cu green sugar despre care cred ca nu mai trebuie sa va spun ca este foarte bun .
Acest indulcitor are zero indice glicemic, zero calorii si nu schimba gustul preparatelor. Daca il gasiti sa nu ezitati sa cumparati mai ales daca doriti sa dati cateva kilograme jos sau aveti probleme cu glicemia.
De 1 Martie am vrut sa ofer celor apropiati martisoare mai deosebite. Am optat pentru martisoare comestibile fara zahar impachetat frumos si legate cu un snur de martisor. Lipsa timpului si-a spus cuvantul totusi deoarece nu am reusit sa ii decorez asa cum as fi dorit . Eu sper totusi ca acele persoane care au primit martisoarele comestible sa le fi apreciat pentru gust si pentru ca au fost facute cu drag din ingrediente de cea mai buna calitate

 

INGREDIENTE

  • -200 gr unt
  • -100 gr Green Sugar
  • -2 oua
  • -80 gr mac
  • -1 praf de sare
  • -10 gr praf de copt
  • -coaja razuita de la o lamaie spalata bine
  • -500-550 gr faina
  • Extra:
  • -180 gr ciocolata alba
  • -2 linguri de lapte
  • -extract natural de vanilie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu mac si ciocolata alba:

Untul moale il amestecam cu indulcitorul si adaugam pe rand cate un ou , sarea, coaja razuita de lamaie ,macul ,parful de copt si faina . Faina nu o puneti pe toata o data ci numai jumate . Omogenizati si adaugati  apoi restul de faina . Cantitatea de faina poate sa difere putin in functie de marimea oualor .

Aluatul il indindem cu sucitorul pe masa de lucru ,dar nu mai gros de 1-2 cm . Taiem cu forma dorita biscuitii si ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie. Dam tava la cuptorul incins la 180 grade pentru 10-15 minute .

Pana se cos si racesc biscuitii pregatim ciocolata . Ciocolata o rupem bucati si  o topim pe foc mic impreuna cu laptele . Cand este topita adaugam extrasul de vanilie si omogenizam .

Cand sunt reci biscuitii in impartim in jumate si cu ajutorul unui pos punem ciocolata calduta pe ei. Apoi unim cate doi .

Decoratii cum doriti .

Se pastreaza in cutii  metalice .

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu mac si ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Zamfira 1

08.03.2016, 08:03

Catalina L 1

08.03.2016, 09:51

buni

Merisor 1

08.03.2016, 16:17

Ce faini sunt!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Welfenspeise - Vanilla sabayon