Desert bomboane Raffaello cu indulcitor

de Rocsi in Dulciuri, 1 Feb 2020 | 590 vizualizari

 

Nu am mai pregatit raffaello de cativa ani, iar acum de sarbatori, am zis ca este cazul sa le pregatesc. Mi-am dorit sa le fac fara zahar, ca erau alte prajituri cu zahar. Ba ma gandeam la o reteta in care sa fac sirop, ba la una fara sirop, eram cam indecisa sa fiu sincera, asa ca m-am oprit la cea fara sirop, ca mi-a fost teama ca o sa ramana moi si am zis ca mai bine las experimentele pentru alta data 😁😁. Reteta este simpla, nimic complicat si ies destul de multe, cam 50-55 de bomboane din aceasta portie.

 

INGREDIENTE

  • 220 gr unt
  • 150 gr indulcitor pudra
  • 250 gr lapte praf
  • 80 gr nuca de cocos + pentru tavalit
  • 1 lingurita esenta de migdale
  • 3-4 linguri lapte
  • alune, migdale sau orice altceva doriti sa puneti in mijloc
Portii: 50
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bomboane Raffaello cu indulcitor:

Cerneti indulcitorul intr-un bol. In alt bol, cerneti laptele praf.


Untul moale, de la temperatura camerei, il mixati impreuna cu indulcitorul. Adaugati nuca de cocos, esenta de migdale si mixati.


Incorporati laptele praf, treptat, iar la final adaugati laptele. Mie mi s-a parut necesar laptele, pentru a modela mai usor bomboanele.


Rupeti bucatele din compozitie, iar in mijloc puneti o aluna si faceti bilute.


Le tavaliti prin nuca de cocos, imediat dupa ce faceti 3-4 bucati, nu le lasati prea mult, pentru ca se vor usca. Le asezati intr-o cutie metalica, cu capac. Le pastrati la rece.


Vedeti ce simplu se fac? Puteti incerca si voi reteta!


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane Raffaello cu indulcitor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Rocsi 1

06.02.2020, 19:42

Multumesc, Lau!

Gherca Daniela 1

08.02.2020, 19:38

Rocsi 1

09.02.2020, 20:01

Daniela

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rosii uscate, conservate in ulei
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema de rosii, cu parmezan si crutoane

de RODIMUR 7

ieri la 22:49

Chec cu pere si ciocolata

de oanapl 6

pe 22.09 la 22:34

Ciorba radauteana

de oanapl 6

pe 22.09 la 22:12

Desert chec cu cacao si banane

pe 21.09 la 16:28

Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

de RODIMUR 7

pe 21.09 la 12:01

RETETA RECOMANDATA
Bilute(bombite) de biscuiti cu ciocolata si visine