Cornulete cu dulceata de gutui si nuca

de VERONICA2607 in Dulciuri, 7 Mar 2012 | 2995 vizualizari

 

bune de te lingi pe degete (de post)

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj 
  • 1 borcan dulceat gutui
  • 100 gr nuca macinata
  • ulei pt uns tava
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu dulceata de gutui si nuca:

Se ia aluatul si se intinde pe masa tapetata cu faina, in foaie de 1 cm grosime si in forma de cerc. Dulceata de gutui se amesteca cu nuca macinata. Aluatul in forma de cerc se taie in triunghiuri din centrul cercului catre margini. Pe fiecare triunghi, la capatul mai lat, (la baza triungiului) se pune amestec de dulceata cu nuca si se dulceata si se ruleaza spre varf. Se da la cuptor in tava unsa cu ulei in cuptorul preincalzit pentru maxim 20 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu dulceata de gutui si nuca" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mamaieelena 1

07.03.2012, 22:23

bune,bune

iri_iri 1

08.03.2012, 05:41

mmmmm

RuxyRux 1

09.03.2012, 20:05

N-as putea refuza!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede cu gem