Cornulete de post cu dulceata de caise si samburi de nuca

de Valclaudia in Dulciuri, 21 Iun 2015 | 2301 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar apa minerala
  • 1/2 pahar ulei
  • cca 500-550 gr. faina alba
  • 50 gr. zahar tos
  • un praf de sare
  • 1 pachetel mic de drojdie
  • 1 borcan dulceata de caise
  • samburi de nuca
  • zahar pudra
Portii: 25
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete de post cu dulceata de caise si samburi de nuca:

Se amesteca drojdia cu sarea si zaharul.

Adaugam apa minerala, faina si uleiul.

Framantam aluatul pe care il vom lasa la dospit o ora si jumatate, pana isi tripleaza volumul.

Preincalzim cuptorul la temperatura medie (180 grade).

Desprindem bucati de marimea unui mar din aluat, intindem pe rand aluatul pe masa de lucru infainata si taiem aluatul in forma de triughi de marimea dorita.

Asezam la baza cate un sfert de lingurita dulceata, punem cate un sambure de nuca si rulam cornuletele, apoi le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Dam tava la cuptor pentru 20 minute pana se rumenesc usor cornuletele.

Le scoatem apoi pe un platou si le pudram cu zahar.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete de post cu dulceata de caise si samburi de nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Teo 1

21.06.2015, 21:44

Un desert mereu de nerefuzat!

mihaelar63 1

21.06.2015, 23:17

Claudia eu am fost cuminte si sper sa primesc

Gicuta 1

22.06.2015, 08:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Zacusca cu bureti
  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de caise