Cornulete cu dulceata de visine

de Valclaudia in Dulciuri, 15 Iun 2014 | 2148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 700 gr. faina alba
  • 100 gr. nuca macinata
  • 1 pachet de unt (la temperatura camerei)
  • 1 sticla de 330ml kefir
  • 1 lingura pudra de coaja de portocala confiata
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 150 gr. zahar tos
  • 1 praf de sare
  • 1 borcan dulceata de visine
  • cca 100gr. zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu dulceata de visine:

Amestecam untul si kefirul cu 1/2 lingurita bicarbonat si praful de sare.


Adaugam zaharul, coaja de portocala confiata, nuca macinata iar la urma incorporam faina.


Vom obtine un aluat ferm,usor de modelat.


Rupem din aluatul obtinut o bucatica de marimea unei mingi de tenis, o intindem cu sucitoarea pe masa de lucru infainata, apoi o impartim in 8 parti, asezam dulceata de visine la baza fiecarei parti de aluat, rasucim catre varf, formam cornulete, le asezam in tava pe hartie de copt, dam tava la cuptor (preincalzit) pentru 20min la temperatura medie (165-170 grade).


Le scoatem din tava pe un platou si le pudram cu zahar pudra.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Anett 1

15.06.2014, 20:48

laura_n 1

16.06.2014, 16:18

Ksenya 1

19.09.2017, 09:45

bune tare!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu magiun