Briose cu crema de ciocolata si menta

de laylalala in Prajituri, 14 Sep 2011 | 2865 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Briose
  • 3 oua
  • 150 gr zahar pudra
  • 1 ½ lingurita esenta de menta
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 3 linguri ulei de floarea-soarelui
  • 250 ml lapte
  • 150 gr faina
  • 80 gr cacao
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita praf de copt
  • Crema
  • 400 gr crema de ciocolata cu alune de padure
  • 200 gr unt, la temperatura camerei
  • 100 gr zahar pudra
  • 3 galbenusuri
  • 1 lingurita esenta de menta
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu crema de ciocolata si menta:

1. Incinge cuptorul la 180°C.


2. Amesteca toate ingredientele lichide apoi cele uscate, dar separat. Incorporeaza ingredientele uscate in cele lichide, amestecand pana la omogenizare.


3.Toarna aluatul in forme de briose apoi da la copt 20-30 minute.


4. Pentru crema, bate untul cu zaharul pana cand devine crema. Incorporeaza galbenusurile apoi crema de ciocolata si esenta de menta.


5 Decoreaza briosele cu crema de ciocolata cu menta apoi pudreaza cu cacao.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu crema de ciocolata si menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MIUTA 1

15.09.2011, 13:23

Wooouuuuu

Criss 1

15.09.2011, 14:37

Ce deliciu!

Ligia Bxl 1

30.11.2011, 17:18

woow ce-i aici

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Raffaello