Briose cu crema de nuca de cocos

de Lau in Dulciuri, 15 Iun 2011 | 2005 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 ml ulei
  • 300 g iaurt
  • 400 g faina
  • 1 praf de sare
  • 200 g zahar
  • 1 praf de copt
  • esenta de lamaie
  • Crema:
  • 200 g unt
  • 100 g nuca de cocos
  • 3 linguri suc de pepene
  • 100 g zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu crema de nuca de cocos:

Se bat ouale cu zaharul pana cand se topeste de tot. Adaugam uleiul putin cate putin, apoi iaurtul, esenta, faina cernuta cu praful de copt, sarea si se amesteca bine pana se incorporeaza toata faina.


Crema-se mixeaza untul la temperatura camerei cu zaharul pana devine crema. Se adauga nuca de cocos si sucul de pepene si se mixeaza pana se omogenizeaza


Se ung formele cu unt si se tapeteaza cu faina. Se pune o lingura de compozitie, o lingurita crema si o lingura din aluat deasupra. Repetam pana umplem toate formele, apoi dam la cuptorul incins


Cand sunt gata le lasam 10 min in forme sa se raceasca, apoi se scot din forme. Se orneaza dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu crema de nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Lau 1

16.06.2011, 08:11

mihaela

Lau 1

16.06.2011, 08:11

le multumesc si celor din umbra

adry88 1

16.06.2011, 15:17

bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

RETETA RECOMANDATA
Desert "Bulgarasi" de cacao