Briose cu crema de nuca de cocos

de Lau in Dulciuri, 15 Iun 2011 | 1357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 ml ulei
  • 300 g iaurt
  • 400 g faina
  • 1 praf de sare
  • 200 g zahar
  • 1 praf de copt
  • esenta de lamaie
  • Crema:
  • 200 g unt
  • 100 g nuca de cocos
  • 3 linguri suc de pepene
  • 100 g zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu crema de nuca de cocos:

Se bat ouale cu zaharul pana cand se topeste de tot. Adaugam uleiul putin cate putin, apoi iaurtul, esenta, faina cernuta cu praful de copt, sarea si se amesteca bine pana se incorporeaza toata faina.


Crema-se mixeaza untul la temperatura camerei cu zaharul pana devine crema. Se adauga nuca de cocos si sucul de pepene si se mixeaza pana se omogenizeaza


Se ung formele cu unt si se tapeteaza cu faina. Se pune o lingura de compozitie, o lingurita crema si o lingura din aluat deasupra. Repetam pana umplem toate formele, apoi dam la cuptorul incins


Cand sunt gata le lasam 10 min in forme sa se raceasca, apoi se scot din forme. Se orneaza dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu crema de nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Lau 1

16.06.2011, 08:11

mihaela

Lau 1

16.06.2011, 08:11

le multumesc si celor din umbra

adry88 1

16.06.2011, 15:17

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca de cocos