Briose cu crema de unt

de LadyCrs in Prajituri, 26 Noi 2012 | 4467 vizualizari

 

Pentru briose am folosit aceleasi ingrediente ca si la negresa ( pentru ca mi-a placut foarte mult cum arata, faptul ca e pufoasa si gustoasa) , numai ca am folosit forme pentru briose pe care le-am uns cu putin ulei si le-am umplut cu compozitia obtinuta. ( mie mi-au iesit 12 briose).
Reteta pentru briose o gasiti in linkul de mai jos:
http://www.bucataras.ro/retete/negresa-de-post-38758.html

 

INGREDIENTE

  • mai avem nevoie de 150 g unt
  • 250 g zahar pudra
  • o lingura cacao
  • colorant alimentar
  • ornamente dr. Oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu crema de unt:

Untul l-am frecat impreuna cu zaharul pudra la temperatura camerei pana ce s-a topit tot si am impartit crema in doua parti ( in una ama daugat o lingura de cacao, iar in cealalta putin colorant alimentar albastru).

TIPS-URI

1

Ornam briosele dupa ce acestea s-au racit complet!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu crema de unt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghriba – Fursecuri marocane cu susan (reteta video)