Briose cu crema de unt

de LadyCrs in Prajituri, 26 Noi 2012 | 1557 vizualizari

 

Pentru briose am folosit aceleasi ingrediente ca si la negresa ( pentru ca mi-a placut foarte mult cum arata, faptul ca e pufoasa si gustoasa) , numai ca am folosit forme pentru briose pe care le-am uns cu putin ulei si le-am umplut cu compozitia obtinuta. ( mie mi-au iesit 12 briose).
Reteta pentru briose o gasiti in linkul de mai jos:
http://www.bucataras.ro/retete/negresa-de-post-38758.html

 

INGREDIENTE

  • mai avem nevoie de 150 g unt
  • 250 g zahar pudra
  • o lingura cacao
  • colorant alimentar
  • ornamente dr. Oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu crema de unt:

Untul l-am frecat impreuna cu zaharul pudra la temperatura camerei pana ce s-a topit tot si am impartit crema in doua parti ( in una ama daugat o lingura de cacao, iar in cealalta putin colorant alimentar albastru).

 

TIPS-URI

1

Ornam briosele dupa ce acestea s-au racit complet!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu crema de unt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mamaieelena 1

26.11.2012, 19:46

bune

Rocsi 1

26.11.2012, 22:08

Bune....

Sim0na 1

27.11.2012, 19:52

foarte faine!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose de vanilie cu fulgi de ciocolata