Briose cu dovleac, merisoare si crema de branza

de katty in Dulciuri, 19 Dec 2016 | 524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 130 gr zahar
  • 300 gr faina
  • 250 gr piure de dovleac
  • 5 linguri ulei
  • scortisoara macinata
  • un praf de sare
  • 100 gr merisoare
  • 5 gr praf de copt
  • 5 gr bicarbonat
  • 1 plic zahar vanilat
  • 250 gr crema de branza
  • 3 linguri zahar
  • 1 ou ptr umplutura
  • zahar pudra ptr decor
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dovleac, merisoare si crema de branza:

Intr-un vas, amestecam faina cu praful de copt si bicarbonatul. Amestecam crema de branza cu zaharul si oul si le lasam deoparte ptr umplutura. Mixam intr-un castron piureul de dovleac rece cu ouale, zaharul, uleiul, scortisoara, sarea si zaharul vanilat. Adaugam merisoarele, apoi faina.


Pregatim 12 forme de briose. Punem cate o lingura compozitie, impartim crema de branza, apoi asezam deasupra restul compozitiei. Dam briosele la cuptor, la foc mediu, aproximativ 20-25 minute, pana incep sa se rumeneasca. Servim briosele presarate cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dovleac, merisoare si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

noiinbucatarie 1

20.12.2016, 08:04

merisor 1

21.12.2016, 07:13

Yummy, ce bune trebuie să fie!

noiinbucatarie 1

27.12.2016, 22:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

7750 puncte

RODIMUR

6780 puncte

Rocsi

6760 puncte

oanapl

6010 puncte

mirela0911

4270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna vegetariana
  • 05

    MA

  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu brinza dulce si smintina, la cuptor