Briose cu dulceata de cirese si ciocolata alba

de ionela84 in Prajituri, 4 Feb 2014 | 1870 vizualizari

 

Cele mai bune briose ever!!!! Atat de pufoase, ciocolata alba din compozitie merge de minune cu dulceata de cirese amaruie. Hmm, o nebunie totala

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 g ciocolata alba
  • 120 g zahar
  • 150 g iaurt
  • 70 ml ulei
  • 180-200 g faina
  • 10 g praf de copt
  • 100 dulceata de cirese
  • vanilie
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dulceata de cirese si ciocolata alba:

Mixeaza ouale cu zaharul sare si vanilia pana se albesc, adauga iaurtul si omogenizeaza apoi uleiul in fir subtire


Topeste ciocolata si adaug-o compozitiei pune apoi faina impreuna cu praful de copt si amesteca bine


Pregateste o tava de briose pune o lingura din compozitie in forma apoi peste aceasta o lingurita de dulceata de cirese si iar compozitia pesntru briose pana s-a umplut pe 3 sferturi


Da tava la cuptor pt cca 25 min la foc mediu

 

TIPS-URI

1

Se pot prepara de asemenea si fara ciocolata alba

2

Se poate folosi orice fel de dulceata preferati sau merg de minune cu stafide deasemenea

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dulceata de cirese si ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Sim0na 1

06.02.2014, 11:07

ionela84 1

06.02.2014, 22:23

gaby_gabytza 1

15.03.2014, 07:42

place combinatia

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Briose cu mere si glazurate cu ciocolata