Briose cu dulceata de cirese si ciocolata alba

de ionela84 in Prajituri, 4 Feb 2014 | 1505 vizualizari

 

Cele mai bune briose ever!!!! Atat de pufoase, ciocolata alba din compozitie merge de minune cu dulceata de cirese amaruie. Hmm, o nebunie totala

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 g ciocolata alba
  • 120 g zahar
  • 150 g iaurt
  • 70 ml ulei
  • 180-200 g faina
  • 10 g praf de copt
  • 100 dulceata de cirese
  • vanilie
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dulceata de cirese si ciocolata alba:

Mixeaza ouale cu zaharul sare si vanilia pana se albesc, adauga iaurtul si omogenizeaza apoi uleiul in fir subtire


Topeste ciocolata si adaug-o compozitiei pune apoi faina impreuna cu praful de copt si amesteca bine


Pregateste o tava de briose pune o lingura din compozitie in forma apoi peste aceasta o lingurita de dulceata de cirese si iar compozitia pesntru briose pana s-a umplut pe 3 sferturi


Da tava la cuptor pt cca 25 min la foc mediu

 

TIPS-URI

1

Se pot prepara de asemenea si fara ciocolata alba

2

Se poate folosi orice fel de dulceata preferati sau merg de minune cu stafide deasemenea

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dulceata de cirese si ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Sim0na 1

06.02.2014, 11:07

ionela84 1

06.02.2014, 22:23

gaby_gabytza 1

15.03.2014, 07:42

place combinatia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de fructe de padure

de Rocsi 9

ieri la 20:09

 Orez cu muschiulet si mazare

ieri la 18:20

Desert prajitura din albusuri cu gem de afine, mere si bezea

de katty 5

ieri la 08:34

RETETA RECOMANDATA
Briose perfecte.