Briose cu dulceata de piersici

de adry88 in Dulciuri, 28 Iun 2013 | 652 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 150 g zahar
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 120 g unt
  • 150 g iaurt
  • 3 oua
  • dulceata de piersici
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dulceata de piersici:

Intr-un vas amestecam ingredientele uscate(faina,zaharul,praful de copt)

Intr-un vas mixam iaurtul si untul topit si racit,ouale,adaugam amestecul de faina si esenta de vanilie si omogenizam cu o lingura,

In tava de briose,o tapetam cu hartiute si adaugam 1/2 de compozitie,adaugam 1 lingurita de dulceata si deasupra o lingura de compozitie,

Dam tava la cuptorul incalzit cca 30 min pana se rumesc frumos,sa treaca testul cu scobitoarea,

Lasam sa se raceasca in tava dupa care pudram cu zahar sau servim asa simple.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

28.06.2013, 20:52

Bya Ralu 1

29.06.2013, 00:28

gaby_gabytza 1

01.07.2013, 09:11

faone

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!