Briose cu dulceata de piersici

de adry88 in Dulciuri, 28 Iun 2013 | 735 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 150 g zahar
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 120 g unt
  • 150 g iaurt
  • 3 oua
  • dulceata de piersici
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dulceata de piersici:

Intr-un vas amestecam ingredientele uscate(faina,zaharul,praful de copt)


Intr-un vas mixam iaurtul si untul topit si racit,ouale,adaugam amestecul de faina si esenta de vanilie si omogenizam cu o lingura,


In tava de briose,o tapetam cu hartiute si adaugam 1/2 de compozitie,adaugam 1 lingurita de dulceata si deasupra o lingura de compozitie,


Dam tava la cuptorul incalzit cca 30 min pana se rumesc frumos,sa treaca testul cu scobitoarea,


Lasam sa se raceasca in tava dupa care pudram cu zahar sau servim asa simple.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

28.06.2013, 20:52

Bya Ralu 1

29.06.2013, 00:28

gaby_gabytza 1

01.07.2013, 09:11

faone

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Muffins de Sarbatoare cu ciocolata si migdale