Briose cu dulceata de piersici

de adry88 in Dulciuri, 28 Iun 2013 | 698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 150 g zahar
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 120 g unt
  • 150 g iaurt
  • 3 oua
  • dulceata de piersici
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dulceata de piersici:

Intr-un vas amestecam ingredientele uscate(faina,zaharul,praful de copt)


Intr-un vas mixam iaurtul si untul topit si racit,ouale,adaugam amestecul de faina si esenta de vanilie si omogenizam cu o lingura,


In tava de briose,o tapetam cu hartiute si adaugam 1/2 de compozitie,adaugam 1 lingurita de dulceata si deasupra o lingura de compozitie,


Dam tava la cuptorul incalzit cca 30 min pana se rumesc frumos,sa treaca testul cu scobitoarea,


Lasam sa se raceasca in tava dupa care pudram cu zahar sau servim asa simple.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300SV

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

Fierbator Style White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

COMENTARII (12)

Rocsi 1

28.06.2013, 20:52

Bya Ralu 1

29.06.2013, 00:28

gaby_gabytza 1

01.07.2013, 09:11

faone

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu morcovi pt copii