Briose cu fructe confiate si migdale

de _Alina_ in Prajituri, 26 Sep 2012 | 1314 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina
  • 1/4 cana zahar brun
  • 1 1/2 cana iaurt
  • 1 lg miere
  • 1 lgt esenta de vanilie
  • 1 lgt drojdie
  • 1 ou
  • fructe confiate
  • migdale intregi
  • miere de salcam pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fructe confiate si migdale:

1. Amestecati faina cu drojdia.


2. Puneti si restul ingredientelor (in afara de fructele confiate si migdale) si omogenizati bine.


3. Lasati aluatul la dospit 15-30 min.


4. Turnati compozitia in forme (daca le vreti mai mari umpleti formele)


5. Puneti fructe confiate deasupra in fiecare forma, si introduceti in mijloc cate o migdala!


6. Dati la cuptor la 200 °C timp de 55 min, sau pana vedeti ca s-au rumenit putin.


7. Dupa ce ati scos de la cuptor puneti pe fiecare briosa miere de salcam!


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fructe confiate si migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

diaconta 1

26.09.2012, 23:06

vreau si eu

mihaelar63 1

27.09.2012, 08:53

Un deliciu

elucubratiiculinare 1

02.10.2012, 23:19

wowwww, si eu vreau

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Banuti cu gem - de post