Briose cu fructe de padure

de ela in Prajituri, 3 Mar 2014 | 3241 vizualizari

 

niste briose moi,pufoase si umede...o nebunie...pozele sunt cam palide ca era innourat afara (((

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 60 gr fulgi de ovaz
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat alimentar
  • 2 oua
  • 130 gr zahar brun
  • 1 plic zahar vanilat
  • 150 gr unt moale
  • 300 gr smantana
  • 250 gr fructe de padure congelate
  • zahar pudra pt ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fructe de padure:

Preincalziti cuptorul.

Untul il lasam la temperatura camerei cu cateva ore inainte. Fulgii de ovaz ii macinam marunt.  Cerneti faina,apoi adaugati fulgii de ovaz,praful de copt si bicarbonatul si amestecam bine. Separat,batem ouale cateva minute,apoi adaugam treptat  zaharul vanilat,zaharul,untul moale si smantana si omogenizam bine compozitia.Adaugati si fructele ai amestecati usor.

Puneti aluatul in forme(eu am pus in 6 forme mari XL ,daca folositi mici.vor iesi 12bucati).si dam la cuptor 40minute(verificam cu scobitoarea,in formele mici se vor coace in jumatate de timp)

Scoatem din cuptor si mai lasam cateva minute inainte de a le scoate din forme.Pudram cu zahar si le servim calde.

TIPS-URI

1

se poate folosi margarina in loc de unt

2

puteti folosi forme mici de briose

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet cu bacon si garnitura de legume

de dantes 5

ieri la 11:19

Supa crema de conopida cu castane

pe 21.01 la 21:42

Clementine înghețate

pe 21.01 la 21:32

Gratin de dovleac și brânză raclette

pe 21.01 la 21:22

TOP
utilizatori

mihaelar63

6888 puncte

oanapl

5496 puncte

Rocsi

4747 puncte

katty

4390 puncte

mirela0911

3702 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet cu bacon si garnitura de legume

de dantes 5

ieri la 11:19

Supa crema de conopida cu castane

pe 21.01 la 21:42

Clementine înghețate

pe 21.01 la 21:32

Gratin de dovleac și brânză raclette

pe 21.01 la 21:22

RETETA RECOMANDATA
Briose parfumate