Briose cu fructe de padure

de ela in Prajituri, 3 Mar 2014 | 1801 vizualizari

 

niste briose moi,pufoase si umede...o nebunie...pozele sunt cam palide ca era innourat afara (((

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 60 gr fulgi de ovaz
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat alimentar
  • 2 oua
  • 130 gr zahar brun
  • 1 plic zahar vanilat
  • 150 gr unt moale
  • 300 gr smantana
  • 250 gr fructe de padure congelate
  • zahar pudra pt ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fructe de padure:

Preincalziti cuptorul.


Untul il lasam la temperatura camerei cu cateva ore inainte. Fulgii de ovaz ii macinam marunt. Cerneti faina,apoi adaugati fulgii de ovaz,praful de copt si bicarbonatul si amestecam bine. Separat,batem ouale cateva minute,apoi adaugam treptat zaharul vanilat,zaharul,untul moale si smantana si omogenizam bine compozitia.Adaugati si fructele ai amestecati usor.


Puneti aluatul in forme(eu am pus in 6 forme mari XL ,daca folositi mici.vor iesi 12bucati).si dam la cuptor 40minute(verificam cu scobitoarea,in formele mici se vor coace in jumatate de timp)


Scoatem din cuptor si mai lasam cateva minute inainte de a le scoate din forme.Pudram cu zahar si le servim calde.

 

TIPS-URI

1

se poate folosi margarina in loc de unt

2

puteti folosi forme mici de briose

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Constelatialeu 1

04.03.2014, 16:14

T I M E A 1

04.03.2014, 22:07

dantes 1

05.03.2014, 06:40

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cupcakes cu ciocolata