Briose cu fructe de padure

de ela in Prajituri, 3 Mar 2014 | 4182 vizualizari

 

niste briose moi,pufoase si umede...o nebunie...pozele sunt cam palide ca era innourat afara (((

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 60 gr fulgi de ovaz
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat alimentar
  • 2 oua
  • 130 gr zahar brun
  • 1 plic zahar vanilat
  • 150 gr unt moale
  • 300 gr smantana
  • 250 gr fructe de padure congelate
  • zahar pudra pt ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fructe de padure:

Preincalziti cuptorul.

Untul il lasam la temperatura camerei cu cateva ore inainte. Fulgii de ovaz ii macinam marunt.  Cerneti faina,apoi adaugati fulgii de ovaz,praful de copt si bicarbonatul si amestecam bine. Separat,batem ouale cateva minute,apoi adaugam treptat  zaharul vanilat,zaharul,untul moale si smantana si omogenizam bine compozitia.Adaugati si fructele ai amestecati usor.

Puneti aluatul in forme(eu am pus in 6 forme mari XL ,daca folositi mici.vor iesi 12bucati).si dam la cuptor 40minute(verificam cu scobitoarea,in formele mici se vor coace in jumatate de timp)

Scoatem din cuptor si mai lasam cateva minute inainte de a le scoate din forme.Pudram cu zahar si le servim calde.

TIPS-URI

1

se poate folosi margarina in loc de unt

2

puteti folosi forme mici de briose

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
BRIOSE NEGRESE