niste briose moi,pufoase si umede...o nebunie...pozele sunt cam palide ca era innourat afara (((
Preincalziti cuptorul.
Untul il lasam la temperatura camerei cu cateva ore inainte. Fulgii de ovaz ii macinam marunt. Cerneti faina,apoi adaugati fulgii de ovaz,praful de copt si bicarbonatul si amestecam bine. Separat,batem ouale cateva minute,apoi adaugam treptat zaharul vanilat,zaharul,untul moale si smantana si omogenizam bine compozitia.Adaugati si fructele ai amestecati usor.
Puneti aluatul in forme(eu am pus in 6 forme mari XL ,daca folositi mici.vor iesi 12bucati).si dam la cuptor 40minute(verificam cu scobitoarea,in formele mici se vor coace in jumatate de timp)
Scoatem din cuptor si mai lasam cateva minute inainte de a le scoate din forme.Pudram cu zahar si le servim calde.
1
se poate folosi margarina in loc de unt
2
puteti folosi forme mici de briose
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro