Briose cu fulgi de ciocolata

de Camelya in Dulciuri, 28 Mar 2016 | 1460 vizualizari

 

Am facut aceasta reteta acum ceva timp. Sa nu imi cereti ca nu mai am. :D Reteta am luat-o de la Jamila. Au iesit foarte gustoase si pufoase! 

 

INGREDIENTE

  • 240 gr faina
  • 2-3 oua
  • 150 gr de zahar
  • 150 gr fulgi de ciocolata
  • 100 gr unt la temperatura camerei
  • 80 ml lapte
  • 1 praf de sare
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 1 lingurita si jumatate praf de copt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fulgi de ciocolata:

Preparare briose:


Punem intr-un bol zaharul si untul moale. Le mixam aproximativ 5 minute. Dupa ce se omogenizeaza adaugam ouale. Le punem unul cate unul, si mixam dupa fiecare pana se incorporeaza in compozitie. Adaugam esenta de vanilie si mixam. Adaugam treptat jumatate din cantitatea de faina dupa ce am amestecat-o cu praful de copt.. Eu am pus cate o lingura si am mixat dupa fiecare. Turnam jumatate din cantitate de lapte (40 ml) si mixam pana se omogenizeaza. Adaugam treptat 2-3 linguri de faina si mixam dupa fiecare. Adaugam sarea. Mixam. Incorporam si restul de faina. Adaugam si cantitatea ramasa de lapte. Omogenizam. Adaugam fulgii de ciocolata si mixam la viteza mica. Punem in tava pentru briose hartiutele. Adaugam cate 1 lingura de compozitie in fiecare hartiuta. Punem deasupra lor 3-4 chipsuri de ciocolata. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 175 grade C si o lasam pentru aproxmativ 20 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

roxana_simona 1

29.03.2016, 14:54

Rocsi 1

29.03.2016, 20:42

Ce briosici frumoase!

Camelya 1

30.03.2016, 10:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Jeleu din fructe de padure