Briose cu fulgi de ciocolata

de CameliaR in Dulciuri, 28 Mar 2016 | 4095 vizualizari

 

Am facut aceasta reteta acum ceva timp. Sa nu imi cereti ca nu mai am. :D Reteta am luat-o de la Jamila. Au iesit foarte gustoase si pufoase! 

 

INGREDIENTE

  • 240 gr faina
  • 2-3 oua
  • 150 gr de zahar
  • 150 gr fulgi de ciocolata
  • 100 gr unt la temperatura camerei
  • 80 ml lapte
  • 1 praf de sare
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 1 lingurita si jumatate praf de copt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fulgi de ciocolata:

Preparare briose:

Punem intr-un bol zaharul si untul moale. Le mixam aproximativ 5 minute. Dupa ce se omogenizeaza adaugam ouale. Le punem unul cate unul, si mixam dupa fiecare pana se incorporeaza in compozitie. Adaugam esenta de vanilie si mixam. Adaugam treptat jumatate din cantitatea de faina dupa ce am amestecat-o cu praful de copt.. Eu am pus cate o lingura si am mixat dupa fiecare. Turnam jumatate din cantitate de lapte (40 ml) si mixam pana se omogenizeaza. Adaugam treptat 2-3 linguri de faina si mixam dupa fiecare. Adaugam sarea. Mixam. Incorporam si restul de faina. Adaugam si cantitatea ramasa de lapte. Omogenizam. Adaugam fulgii de ciocolata si mixam la viteza mica. Punem in tava pentru briose hartiutele. Adaugam cate 1 lingura de compozitie in fiecare hartiuta. Punem deasupra lor 3-4 chipsuri de ciocolata. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 175 grade C si o lasam pentru aproxmativ 20 de minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

roxana_simona 1

29.03.2016, 14:54

Rocsi 1

29.03.2016, 20:42

Ce briosici frumoase!

CameliaR 1

30.03.2016, 10:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu portocale