Briose cu iaurt

de ionela2682 in Dulciuri, 28 Apr 2010 | 9140 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar iaurt
  • 1 pahar unt topit sau ulei
  • 2 pahare zahar
  • 2 pahare faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 oua
  • coaja lamaie rasa 1 lingurita
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu iaurt:

se amesteca foarte bine ingredientele de mai sus ,mai putin faina pana se topeste zaharul dupa care se adauga si aceasta ,se amesteca pana se incorporeaza in totalitate.Se toarna in forme unse si tapetate cu faina sau cu hartiute de briose si se coace cam 20-30 min!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

ionela2682 1

29.04.2010, 09:12

multumesc mult fetelor ! si eu am fost mirata de ce frumos au iesit !! data viitoare voi face cu umplutura de ciocolata!

gaby_duceag 1

29.04.2010, 09:14

lilik 1

04.07.2011, 20:31

intr-adevar sunt tare frumoase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu Aluat Fraged, Crema de Vanilie Fara Coacere si Frisca

ieri la 22:08

Inghetata cremoasa de vanilie - Cea mai usoara si rapida reteta

ieri la 15:31

Tartă fragedă cu nectarine - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 13:13

Cartofi noi cu unt si marar - Reteta ucrainiana pentru o garnitura simpla si gustoasa

pe 21.05 la 19:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Turta dulce