Briose cu iaurt

de ionix in Prajituri, 13 Mai 2010 | 2648 vizualizari

 

reteta o am de pe bucataras... de la bucataras Ionela.... am adaugat ciocolata eu :D

 

INGREDIENTE

  • o cana cu iaurt
  • o cana cu unt topit 
  • doua cani cu zahar
  • doua cani cu faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • doua oua
  • coaja rasa de la o lamaie
  • o ciocolata data pe razatoare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu iaurt:

Ouale, iaurtul, untul topit si racit, zaharul si coaja de lamaie se amesteca bine pana se topeste zaharul.


Dupa ce zaharul s-a topit, turnam usor faina amestecata cu praful de copt.


Se amesteca bine si apoi se pune in forme.


Formele se ung cu unt sau punem hartie in ele.


Eu am pus cate o lingurita de aluat in forma, apoi am pus ciocolata si iar putin aluat.


Deasupra am pus bucati de ciocolata rotunde.


Se incinge cuptorul si se lasa la foc mediu, in partea de sus a cuptorului, pana se rumenesc putin deasupra... nu dureaza mai mult de 20 de min.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

ionela2682 1

13.05.2010, 21:32

aha te-am prins ! briosele mele! ia zi cum sunt? ti-au placut?

Ina 1

13.05.2010, 21:51

parca-s niste ochisori si-un nasuc Supe arata ! ionix

ionix 1

16.05.2010, 18:51

mersi fetelor.... @Ionela... au fost super bune... s-au devorat rapid .... mersi de reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tosca