Briose cu iaurt de capsuni

de retetele_tinei in Prajituri, 5 Oct 2014 | 1269 vizualizari

 

Acestea sunt briosele preferate ale baietelului meu, pentru ca sunt foarte gustoase, nu foarte dulci si foarte sanatose, nici nu se compara cu cele din comert...dar, gata cu vorba, hai sa va scriu reteta. :)

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 250 g iaurt de capsuni
  • 125 g unt topit
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu iaurt de capsuni:

Se amesteca intr-un bol faina cu praful de copt, iar separat se amesteca iaurtul cu untul topit, zaharul si ouale. Se incorporeaza ingredientele uscate cu ingredientele umede, apoi se pun hartiute in tava speciala de briose, iar formele se vor umple 2/3 cu compozitie.


Tava se da la cuptorul preincalzit, pana prind o culoare frumos aurie, apoi se lasa la racit.


Reci de pot servii.... :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu iaurt de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

05.10.2014, 20:32

Ce pufosenii

claudiaO 1

06.10.2014, 09:06

bune! la fav cu ele

barbuluminita14 1

12.10.2014, 13:42

foarte bune,am incercat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Briose cu morcovi si nuci