Briose cu inka si Ceva Fin Delaco

de Angelina_Elena in Prajituri, 10 Sep 2013 | 1798 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 cani faina
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 1/2 cana apa
  • 1 lingura inka (sau cacao)
  • 1 lingurita bicarbonat (sau praf de copt)
  • 1 praf de sare
  • putin otet
  • Umplutura de branza:
  • 1 cutie crema de branza Ceva Fin Delaco (150 g)
  • 1 ou
  • 2 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu inka si Ceva Fin Delaco:

Prima data ne ocupam de umplutura.


Intr-un bol punem crema de branza, oul, zaharul si mixam bine. Dam apoi la rece pana la pregatirea aluatului pentru briose.


Ouale inpreuna cu zaharul se mixeaza spuma. Adaugam apoi apa si uleiul.


Bicarbonatul il stingem cu putin otet apoi il adaugam peste compozitia precedenta.


Adaugam apoi si faina cernuta.


Intr-un bol punem 4-5 linguri din compozitia alba, adaugam inka si omogenizam.


Ungem 2 tavi de briose si inca 3 forme cu putin ulei.


Turnam compozitia alba in forme, apoi putina compozitie maro si deasupra punem cate 2 lingurite de crema de branza.


Dam tavile si cele 3 forme la cuptorul preincalzit timp de 30 de minute, uitandu-ne din cand in cand pentru a nu se arde.


Se lasa sa se raceasca apoi se pot pudra cu zahar.


Pofta buna!

TIPS-URI

1

Din ingredientele de mai sus am obtinut 15 briose.

2

Cana cu care am masurat este de 200 ml.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu inka si Ceva Fin Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

Micutza Luana 1

10.09.2013, 21:53

ce pofta imi e yamiii

Angelina_Elena 1

10.09.2013, 22:01

Rocsi

Angelina_Elena 1

10.09.2013, 22:01

Luana

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale ca acasa
  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu struguri - de post