Briose cu lapte condensat

de Miha in Prajituri, 10 Ian 2012 | 2724 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cutie lapte condensat indulcit
  • 60 ml ulei
  • 225 g faina
  • 50 g amidon
  • 1 praf de copt
  • 1 lingura bilute de ciocolata
  • Pentru ornat:
  • crema de ciocolata
  • ornamente colorate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu lapte condensat:

Ouale se mixeaza pana se albesc si aproape ca isi tripleaza volumul. Adaugam uleiul cate putin si mixam usor, apoi laptele condensat.



Separat amestecam faina cu amidonul, cu praful de copt si bilutele de ciocolata. Rasturnam peste crema de oua si amestecam usor cu o spatula, pana se obtine un aluat omogen.



Se toarna compozitia in formele speciale de briose, cate 2 linguri sau mai mult , in functie de cat de mari sunt formele. Important e sa fie compozitia cam la 3/4 din inaltimea formei.



Se dau formele la cuptor la foc mediu, pentru cca jumatate de ora, pana se rumenesc. Se lasa sa se raceasca pe un gratar, apoi se ung cu crema de ciocolata si se presara cu ornamente colorate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu lapte condensat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

lia maria 1

11.01.2012, 14:52

ce as mai servi si eu macar una

mena29 1

11.01.2012, 20:55

Acum era bun emoticonul ala ce saliva...

monik80 1

21.03.2015, 07:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu unt