Briose cu mascarpone si afine

de diaconta in Dulciuri, 24 Ian 2011 | 3886 vizualizari

 

Tare-mi plac briosele,pufoase,delicate,usor de facut,tocmai bune sa-ti treaca pofta de dulce.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr mascarpone
  • 150 gr unt
  • 4 oua
  • 150 gr zahar pudra
  • 250 gr faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • afine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu mascarpone si afine:

Untul se amesteca cu crema mascarpone si zaharul pudra.Se incorporeaza ouale pe rand,avand grija ca fiecare sa fie incorporat complet in momentul in care il adaugam pe urmatorul.


Eu am adaugat si cate putina faina in timp ce am pus ouale,ca sa nu risc ca amestecul sa devina branzos.


Punem zaharul vanilat,coaja de lamaie , praful de copt si putina sare.


E momentul sa adaugam si afinele in compozitie.Eu am pus cam 150 de grame de afine din compot.


Amestecul obtinut se pune in tava de briose si se da la cuptor 35 de minute.


Se poate pune deasupra un jeleu,dar eu le-am preferat asa simple de data asta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu mascarpone si afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

elena1988 1

26.01.2011, 15:58

diaconta 1

26.01.2011, 19:41

Mamaieelena Elena

diaconta 1

26.01.2011, 19:41

Susu,si mie imi plac si cum arata si gustul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Briose cu dulceata de capsuni