Briose cu mere

de Laly in Prajituri, 23 Iun 2010 | 2493 vizualizari

 

Sunt tare bune,iar dupa ce le mananci iti ramane in gura un gust deosebit de scortisoara.

 

INGREDIENTE

  • 260 gr faina
  • 150 gr zahar
  • 300 ml iaurt cremos sau sana
  • 2 pliculete praf de copt
  • 1 pliculet bicarbonat de sodiu
  • 2 mere
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 fiola esenta de lamaie
  • 1 ou
  • 100 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu mere:

1. Merele se rad pe razatoarea cu gauri mari.Se pun intr-un castron merele rase,faina,praful de copt,bicarbonatul,scortisoara si esenta de lamaie,sau ce aroma va place.


2. In alt castron se amesteca oul,zaharu,iaurtul si uleiul.Dupa ce au fost amestecate bine,iar zaharul s-a topit se amesteca cu prima compozitie.


3. Se pune hartie speciala in formele de briose.Daca nu avem hartie sau forme se pot pune si in forma de chec.Se coc la cuptor pana se rumenesc usor deasupra.


4. Se decoreaza cu frisca sau dupa imaginatia fiecaruia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu mere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

housy 1

27.06.2010, 19:57

vai cat is de dragute!!

vanilla 1

29.06.2010, 15:19

pfiu....da bine arata!!!

noiinbucatarie 1

08.08.2016, 16:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Chocoflan
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Muffins cu vanilie si visine de post