Briose cu mere si crema de branza

de laylalala in Prajituri, 23 Sep 2011 | 2659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 gr zahar pudra
  • 100 ml lapte
  • 100 ml ulei de floarea soarelui
  • 3 mere, decojite si date pe razatoare
  • 120 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
  • ¼ lingurita scortisoara macinata
  • Crema
  • 300 gr crema de branza
  • 200 gr unt, la temperatura camerei
  • 150 gr zahar pudra
  • semintele de la 1 pastaie de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu mere si crema de branza:

1. Incinge cuptorul la 180°C.


2. Bate ouale cu zaharul pudra pana isi dubleaza volumul. Incorporeaza laptele si uleiul. Amesteca faina cu praful de copt,bicarbonatul si scortisoara apoi inglobeaza totul in compozitisa precedenta. Inglobeaza merele apoi imparte compozitia obtinuta in forme de briose de silicon.Da briosele la copt 20-30 minute apoi lasa-le sa se raceasca complet.


3. Pentru crema, bate untul cu zaharul pudra pana devine cremos apoi incorporeaza crema de branza si semintele de vanilie.


4. Decoreaza briosle cu aceasta crema.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu mere si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ionela2682 1

25.09.2011, 14:23

MotanLaOale 1

26.09.2011, 08:36

Lau 1

03.10.2011, 14:06

bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Strudel cu mere si budinca de vanilie