Briose cu mere si crema de branza

de laylalala in Prajituri, 23 Sep 2011 | 2358 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 gr zahar pudra
  • 100 ml lapte
  • 100 ml ulei de floarea soarelui
  • 3 mere, decojite si date pe razatoare
  • 120 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
  • ¼ lingurita scortisoara macinata
  • Crema
  • 300 gr crema de branza
  • 200 gr unt, la temperatura camerei
  • 150 gr zahar pudra
  • semintele de la 1 pastaie de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu mere si crema de branza:

1. Incinge cuptorul la 180°C.


2. Bate ouale cu zaharul pudra pana isi dubleaza volumul. Incorporeaza laptele si uleiul. Amesteca faina cu praful de copt,bicarbonatul si scortisoara apoi inglobeaza totul in compozitisa precedenta. Inglobeaza merele apoi imparte compozitia obtinuta in forme de briose de silicon.Da briosele la copt 20-30 minute apoi lasa-le sa se raceasca complet.


3. Pentru crema, bate untul cu zaharul pudra pana devine cremos apoi incorporeaza crema de branza si semintele de vanilie.


4. Decoreaza briosle cu aceasta crema.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu mere si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ionela2682 1

25.09.2011, 14:23

MotanLaOale 1

26.09.2011, 08:36

Lau 1

03.10.2011, 14:06

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Fanta