Briose cu mere si crema de branza

de laylalala in Prajituri, 23 Sep 2011 | 3389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 gr zahar pudra
  • 100 ml lapte
  • 100 ml ulei de floarea soarelui
  • 3 mere, decojite si date pe razatoare
  • 120 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
  • ¼ lingurita scortisoara macinata
  • Crema
  • 300 gr crema de branza
  • 200 gr unt, la temperatura camerei
  • 150 gr zahar pudra
  • semintele de la 1 pastaie de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu mere si crema de branza:

1. Incinge cuptorul la 180°C.


2. Bate ouale cu zaharul pudra pana isi dubleaza volumul. Incorporeaza laptele si uleiul. Amesteca faina cu praful de copt,bicarbonatul si scortisoara apoi inglobeaza totul in compozitisa precedenta. Inglobeaza merele apoi imparte compozitia obtinuta in forme de briose de silicon.Da briosele la copt 20-30 minute apoi lasa-le sa se raceasca complet.


3. Pentru crema, bate untul cu zaharul pudra pana devine cremos apoi incorporeaza crema de branza si semintele de vanilie.


4. Decoreaza briosle cu aceasta crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu mere si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ionela2682 1

25.09.2011, 14:23

MotanLaOale 1

26.09.2011, 08:36

Lau 1

03.10.2011, 14:06

bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava de post
  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Invartita moldoveneasca de post, cu mere si stafide

de RODIMUR 7

la 12:04

Salată de sfeclă cu rădăcină de țelină la borcan

ieri la 09:04

Supa crema de brocoli

ieri la 08:49

Clatite cu branza si bezea

de Rocsi 9

pe 03.12 la 17:53

RETETA RECOMANDATA
Briose cu Finetti si ness