Briose cu morcov si portocala

de simsim82 in Prajituri, 5 Mar 2014 | 2190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g morcov
  • 200 g zahar
  • 300 g faina
  • 130 ml ulei
  • 1 lingura praf de copt
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • vanilie
  • coaja de la o portocala
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu morcov si portocala:

Morcovul curatat si spalat se da pe razatoarea mica sau mai simplu - la robot!


Ouale se bat cu zaharul, iar cand compozitia este ''spumoasa'' adaugati morcovul. Apoi se adauga faina deja amestecata cu praful de copt si vanilia.


Nu va speriati daca o sa fie cam tare compozitia, initial seamana cu o coca de cozonac, dar adaugand uleiul, va deveni mai moale.


La final adaugati coaja de portocala si amestecati bine-bine!


Pregatiti formele si umpleti-le cam 3/4 ( ideea este sa nu fie pline pentru ca vor creste destul de mult si ''dau afara'' din forme).


Se dau la cuptor, la 180 grade C timp de 20-25 minute.

 

TIPS-URI

1

Va sfatuiesc sa le lasati la cuptor pana incep sa se rumeneasca putin, apoi sa le scoateti din cuptor, pentru ca, desi par putin ''crude'' cand sunt calde, in momentul in care se racesc se vor mai usca putin. Acum depinde de gustul fiecaruia...

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu morcov si portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

deyutzky 1

05.03.2014, 19:11

ce frumoase sunt!

Rocsi 1

05.03.2014, 19:37

Ce frumoase

mihaelar63 1

06.03.2014, 02:48

Ingenioase !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Desert briose de post cu must, in si ciocolata neagra