Briose cu nectarine si fulgi de ovaz

de katty in Prajituri, 30 Oct 2014 | 774 vizualizari

 

Inlocuiti nectarine cu piersici din compot bine scurse in extrasezon .

 

INGREDIENTE

  • 100 gr fulgi de ovaz
  • 250 gr iaurt
  • 150 gr faina
  • 50 gr nuci tocate marunt
  • 1 lingurita praf de copt
  • scortisoara
  • 3-4 nectarine
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1 ou
  • 125 gr zahar
  • 80 ml ulei
  • 50 gr ciocolata alba +1 lingura frisca lichida pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu nectarine si fulgi de ovaz:

Amestecam intr-un vas faina , nucile , scortisoara , praful de copt si bicarbonatul .


Punem intr-un vas iaurtul si fulgii de ovaz, ii amestecam si ii lasam sa se inmoaie 10 minute .


Spalam nectarinele si le taiem cubulete . Le punem peste fulgii de ovaz inmuiati .


Mixam bine oul intreg cu zaharul , pana isi dubleza volumul , apoi adaugam uleiul .Adaugam amestecuul de fulgi si fructe , amestecul de faina si omogenizam bine compozitia.Punem compozitia in 12 forme de briose . Dam tava la cuptor 25 de minute , pana se rumenesc frumos .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu nectarine si fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

30.10.2014, 21:24

Servesc si eu!

MotanLaOale 1

31.10.2014, 11:15

babi5 1

03.11.2014, 12:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ratatouille pe grill
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

RETETA RECOMANDATA
Briose cu dulceata de capsuni