Briose cu nectarine si fulgi de ovaz

de katty in Prajituri, 30 Oct 2014 | 2372 vizualizari

 

Inlocuiti nectarine cu piersici din compot bine scurse in extrasezon .

 

INGREDIENTE

  • 100 gr fulgi de ovaz
  • 250 gr iaurt
  • 150 gr faina
  • 50 gr nuci tocate marunt
  • 1 lingurita praf de copt
  • scortisoara
  • 3-4 nectarine
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1 ou
  • 125 gr zahar
  • 80 ml ulei
  • 50 gr ciocolata alba +1 lingura frisca lichida pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu nectarine si fulgi de ovaz:

Amestecam intr-un vas faina , nucile , scortisoara , praful de copt si bicarbonatul .

Punem intr-un vas iaurtul si fulgii de ovaz, ii amestecam si ii lasam sa se inmoaie 10 minute .

Spalam nectarinele si le taiem cubulete . Le punem peste fulgii de ovaz inmuiati . 

Mixam bine oul intreg cu zaharul , pana isi dubleza volumul , apoi adaugam uleiul .Adaugam amestecuul de fulgi si fructe ,  amestecul de faina si omogenizam bine compozitia.Punem compozitia in 12 forme de briose . Dam tava la cuptor 25 de minute , pana se rumenesc frumos .

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu nectarine si fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Briose cu doua feluri de crema