Briose cu nectarine si fulgi de ovaz

de katty in Prajituri, 30 Oct 2014 | 549 vizualizari

 

Inlocuiti nectarine cu piersici din compot bine scurse in extrasezon .

 

INGREDIENTE

  • 100 gr fulgi de ovaz
  • 250 gr iaurt
  • 150 gr faina
  • 50 gr nuci tocate marunt
  • 1 lingurita praf de copt
  • scortisoara
  • 3-4 nectarine
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1 ou
  • 125 gr zahar
  • 80 ml ulei
  • 50 gr ciocolata alba +1 lingura frisca lichida pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu nectarine si fulgi de ovaz:

Amestecam intr-un vas faina , nucile , scortisoara , praful de copt si bicarbonatul .

Punem intr-un vas iaurtul si fulgii de ovaz, ii amestecam si ii lasam sa se inmoaie 10 minute .

Spalam nectarinele si le taiem cubulete . Le punem peste fulgii de ovaz inmuiati . 

Mixam bine oul intreg cu zaharul , pana isi dubleza volumul , apoi adaugam uleiul .Adaugam amestecuul de fulgi si fructe ,  amestecul de faina si omogenizam bine compozitia.Punem compozitia in 12 forme de briose . Dam tava la cuptor 25 de minute , pana se rumenesc frumos .

 

COMENTARII (5)

Rocsi

Rocsi 1

30.10.2014, 21:24

Servesc si eu!

MotanLaOale

MotanLaOale 1

31.10.2014, 11:15

babi5

babi5 1

03.11.2014, 12:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!