Muffins cu cacao si cocos

de Mitinita in Prajituri, 17 Aug 2014 | 2524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru muffins:
  • 250 gr faina
  • 175 gr zahar
  • 1 pachet de nuca de cocos Dr Oetker
  • 4 linguri de cacao Dr Oetker
  • 1 plic de praf de copt , Dr Oetker
  • 200 ml de lapte
  • 1 ou
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita esenta de nuca de cocos
  • Pentru decor:
  • 1 plic de spuma pentru deserturi Dr Oetker
  • 150 ml lapte rece
  • inimioare pentru decorat Dr Oetker
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu cacao si cocos:

Preincalzim cuptorul la foc mediu.

Intr-un bol puneti ingredientele uscate ,iar in altul cele lichide. Adaugati lichidele in bolul cu ingrediente uscate. Amestecam usor.

Punem hartie de muffins in tava de muffins si distribuim compozitia in mod egal. Dam tava la cuptor si lasam cam 20-25 de minute. Dupa primele zece minute,putem lasa focul mai mic. Le scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca.

Intre timp,pregatim topping-ul conform instructiunilor de pe pachet.Aplicam spuma de frisca pe muffins si decoram cu inimioare.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu cacao si cocos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu struguri - de post