Briose cu piersici si briose cu ciocolata si zmeura

de housy in Dulciuri, 26 Iun 2010 | 3406 vizualizari

 

aseara facute. a trebuit sa testez tava de briose...si se pare k e super tare !
va zic reteta mea...e doar pt 8 briose. acum am testat.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 100 gr zahar
  • 200 ml sana
  • 175 gr faina 
  • jumate pliculet praf de copt
  • esenta de vanilie
  • o lingura ulei
  • cateva zmeurici
  • o piersica
  • 2-3 linguri cacao
  • 2-4 cubulete ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu piersici si briose cu ciocolata si zmeura:

- amestecati faina, praful de copt, zaharul


- separat bateti oul, adaugati sana, vanilia, uleiul


- contopiti cele doua compozitii si bateti bine cu mixeru


- tava de briose o ungeti putin cu ulei, sau puneti hartie de copt


- turnati in forma, pe jumatate, adaugati fructul, umpleti pe 3/4 forma. (asa le-am facut eu pe primele 6 bucati, cele cu vanilie si piersici)


- ultimele 2 bucati: am adaugat cacao in compozitie, am umplut pe 3/4 forma de briosa si "on top" am pus cubulete mici de ciocolata si cate o zmeurica


- se lasa la cuptor aprox. 20 min


Very cute !!

 

TIPS-URI

1

tava de silicon am uns-o doar prima tura...dupa nu mai trebuie. si nu s-au prins

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu piersici si briose cu ciocolata si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Laly 1

26.06.2010, 22:00

Ina poate castigi la concursul Decorix.Iti tin pumnii.

nadina73 1

26.06.2010, 23:01

sa ai noroc de tava cat mai mult timpsuper bine arata5 furcu si fur una

housy 1

26.06.2010, 23:44

sper si eu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Improvizatie bicolora