Briose cu porumb dulce si branza de vaca

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2015 | 1054 vizualizari

 

V-am adus niste briose bune cu porumb si branza.

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina;
  • 200 g branza de vaca;
  • o conserva porumb dulce (340 g);
  • 100 g smantana;
  • doua oua;
  • 100 ml lapte;
  • un praf de copt;
  • 50 g unt topit;
  • o legatura marar;
  • sare.
  • Pentru decor:
  • cateva boabe de porumb;
  • o lingurita de boia de ardei dulce.
  • In plus:
  • 6 forme mari de silicon pentru briose si ulei pentru ungerea acestora.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu porumb dulce si branza de vaca:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.


Intr-un castron se amesteca faina cu praful de copt, sarea si branza rasa. Se adauga laptele, smantana, ouale si untul topit si racit si se omogenizeaza. Se clateste cu apa rece porumbul din conserva si se adauga peste compozita din castron alaturi de mararul spalat si tocat marunt si se incorporeaza.


Se ung formele de silicon pentru briose, se aseaza intr-o tava, se umplu cu compozitia din castron, se presara boia de ardei dulce, apoi se decoreaza cu boabele de porumb. Se introduce tava la cuptor pana cand briosele se rumenesc frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu porumb dulce si branza de vaca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Aletta 1

24.07.2015, 19:23

Vreau si eu una ,.

poa 1

24.07.2015, 23:31

Xandrinne 1

25.07.2015, 08:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu surimi