Aperitiv biscuiti cu cascaval

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2017 | 3884 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cam 160 g faina
  • 100 g unt
  • 100 g cascaval+ putin deasupra
  • putina sare
  • 4 lg lapte
  • praf de copt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv biscuiti cu cascaval:

Amesteci untul la temperatura camerei cu cascavalul ras fin, praful de copt, sare, apoi adaugi laptele si faina, treptat.Framanti aluatul pana se amesteca toate ingredientele .

Se imparte aluatul in doua (in cazul in care nu aveti o suprafata mare de intins). Fiecare jumatate se intinde si se decupeaza diverse forme. Daca doriti, puteti presara putin cascaval peste cateva bucati. Se tin la cuptor pana sunt gata. Dupa 10-20 minute, sa ii verificati, pentru ca se fac repede. Eu am folosit doua tavi mari, in acelasi timp.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv biscuiti cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mamaliga prajita