Reteta am luat-o de la Julie, dar am modificat-o putin. Au iesit niste briose pufoase, dulci si bune, bune de tot.
Am separat albusurile de galbenusuri.
Galbenusurile le-am amestecat cu uleiul. Albusurile batute spuma le-am mixat cu zaharul bine de tot, am adaugat galbenusurile si uleiul, esenta de rom.
Am folosit rahat de mai multe culori si l-am taiat cubulete, apoi l-am adaugat in compozitie.
La final am adaugat faina, cate o lingura pe rand, avand grija sa o incorporez usor, pentru ca amestecul sa ramana pufos.
Am pus compozitia in forme de briose si le-am dat la cuptor cam 15-20 minute. Mi-a mai ramas putina compozitie pe care am pus-o intr-o forma mica de chec. Checul l-am tinut inca 5 minute la cuptor.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro