Briose cu rahat

de Irina in Prajituri, 25 Apr 2013 | 3780 vizualizari

 

Reteta am luat-o de la Julie, dar am modificat-o putin. Au iesit niste briose pufoase, dulci si bune, bune de tot.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 10 linguri de zahar
  • 5 linguri de ulei
  • 5 linguri de faina
  • esenta de rom
  • rahat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu rahat:

Am separat albusurile de galbenusuri.


Galbenusurile le-am amestecat cu uleiul. Albusurile batute spuma le-am mixat cu zaharul bine de tot, am adaugat galbenusurile si uleiul, esenta de rom.


Am folosit rahat de mai multe culori si l-am taiat cubulete, apoi l-am adaugat in compozitie.


La final am adaugat faina, cate o lingura pe rand, avand grija sa o incorporez usor, pentru ca amestecul sa ramana pufos.


Am pus compozitia in forme de briose si le-am dat la cuptor cam 15-20 minute. Mi-a mai ramas putina compozitie pe care am pus-o intr-o forma mica de chec. Checul l-am tinut inca 5 minute la cuptor.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Irina 1

26.04.2013, 15:46

Multumesc dragelor!

Irina 1

26.04.2013, 15:46

Ruxy, cum sa n-am si pentru tine? Cu drag te servesc!

Cris2711 1

26.04.2013, 18:15

imi place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura MADNESS