Briose cu sos de cirese

de katty in Dulciuri, 14 Feb 2016 | 1044 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 300 ml iaurt
  • 80 ml ulei
  • un praf de sare
  • 120 gr zahar
  • 275 gr faina
  • 3 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • piper roz macinat(optional)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu sos de cirese:

Intr-un vas punem faina, cacao, zaharul, praful de copt, bicarbonatul si piperul roz macinat.

Intr-un vas inalt mixam oul, iaurtul si uleiul si turnam amestecul peste ingredientele solide. Amestecam bine compozitia si turnam amestecul rezultat fie in 12 forme mici de briose, fie in 6 forme mari unse cu unt.

Dam formele la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana trec proba scobitorii(aprox 15-20 de minute).Scoatem briosele din cuptor cand sunt gata, le lasam 2 minute sa se racoreasca, apoi le scoatem din forma si le lasam sa se raceasca pe un suport.


Servim briosele cu sos de cirese.http://www.bucataras.ro/retete/sos-de-cirese-75916.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu sos de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

dantes 1

17.02.2016, 09:16

delicioase

ela 1

17.02.2016, 10:11

ce bunatate

mena29 1

17.02.2016, 12:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Clafoutis cu prune