Briose cu spuma de cocos colorata in roz

de Valclaudia in Dulciuri, 15 Mai 2016 | 910 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua de casa
  • un praf de sare
  • 10 linguri de zahar tos
  • 6 linguri faina alba proaspat cernuta
  • 1/2 plic praf de copt
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri apa minerala
  • 8 linguri faina
  • 100 gr. fulgi de cocos
  • colorant rosu, optional
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 100 gr. ciocolata amaruie
  • 2-3 linguri de lapte
  • 100 gr. ciocolata alba
  • 2-3 linguri de lapte
  • bombonele colorate
  • inimioare albe si roz
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu spuma de cocos colorata in roz:

Separam ouale.


Preincalzim cuptorul la 175 grade.


Aeszam formele de briose din silicon tapetate cu hartiute de copt briosele.


Albusurile se bat spuma cu praful de sare si 5 linguri de zahar.


Cand spuma este ferma renuntam la mixer,luam deoparte 2-3 linguri de spuma isr in restul adaugam putin colorant rosu si fulgii de cocos, apoi amestecam usor cu lingura.


Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana isi dubleaza volumul.


Adaugam uleiul in fir subtire, apoi rand pe rand cele 6 linguri de apa minerala.


Incorporam usor faina si cele 2-3 linguri spuma de albusuri.


Punem cate o lingura de compozitie de blat in fiecare forma de briosa, apoi adaugam cate o lingurita de umplutura si acoperim apoi umplutura cu restul compozitiei de blat.


Dam tava la cuptor pentru 30 minute, eu am folosit functia de coacere cu ventilatie.


Scoatem briosele din cuptor, le lasam sa se raceasca apoi le glazuram cu ciocolata topita in 2-3 linguri de lapte si decoram dupa inspiratie cu bombonele colorate si inimioare :x


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu spuma de cocos colorata in roz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

RuxyRux 1

17.05.2016, 23:48

Ce deliciu...arataaa frumos tare! Val, gand drag!

mamaieelena 1

18.05.2016, 23:33

simona72 1

27.05.2016, 22:44

Foarte faine si de efect!! Bravas!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de zahar ars cu lapte condensat