Briose cu spuma de cocos colorata in roz

de Valclaudia in Dulciuri, 15 Mai 2016 | 2808 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua de casa
  • un praf de sare
  • 10 linguri de zahar tos
  • 6 linguri faina alba proaspat cernuta
  • 1/2 plic praf de copt
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri apa minerala
  • 8 linguri faina
  • 100 gr. fulgi de cocos
  • colorant rosu, optional
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 100 gr. ciocolata amaruie
  • 2-3 linguri de lapte
  • 100 gr. ciocolata alba
  • 2-3 linguri de lapte
  • bombonele colorate
  • inimioare albe si roz
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu spuma de cocos colorata in roz:

Separam ouale.

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Aeszam formele de briose din silicon tapetate cu hartiute de copt briosele.

Albusurile se bat spuma cu praful de sare si 5 linguri de zahar.

Cand spuma este ferma renuntam la mixer,luam deoparte 2-3 linguri de spuma isr in restul adaugam putin colorant rosu si fulgii de cocos, apoi amestecam usor cu lingura.

Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana isi dubleaza volumul.

Adaugam uleiul in fir subtire, apoi rand pe rand cele 6 linguri de apa minerala.

Incorporam usor faina si cele 2-3 linguri spuma de albusuri.

Punem cate o lingura de compozitie de blat in fiecare forma de briosa, apoi adaugam cate o lingurita de umplutura  si acoperim apoi umplutura cu restul compozitiei de blat.

Dam tava la cuptor pentru 30 minute, eu am folosit functia de coacere cu ventilatie.

Scoatem briosele din cuptor, le lasam sa se raceasca apoi le glazuram cu ciocolata topita in 2-3 linguri de lapte si decoram dupa inspiratie cu bombonele colorate si inimioare :x

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu spuma de cocos colorata in roz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

RuxyRux 1

17.05.2016, 23:48

Ce deliciu...arataaa frumos tare! Val, gand drag!

mamaieelena 1

18.05.2016, 23:33

simona72 1

27.05.2016, 22:44

Foarte faine si de efect!! Bravas!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu coacaze