Briose cu struguri

de Bya Ralu in Dulciuri, 12 Sep 2016 | 3315 vizualizari

 

eu din toata compozitia am facut un chec si de restul briose

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 pahar de zahar
  • 1 pahar de faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita coaja de lamaie si portocala
  • esenta de vanilie
  • 1 ciorchine de strugure alb si rosu
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu struguri:

Albusuriile se separa de galbenusuri,se mixeaza cu un praf de sare cateva minute,dupa care se adauga jumatate din compozitia de zahar si se mixeaza pana devine o textura lucioasa.

Galbenusuriile se mixeaza separat cu restul de zahar ramas,pana devine o crema.

Adaugam faina amestecata cu praful de copt,coaja de lamaie si portocala,esenta de vanilie,si crema de galbenusuri.

Amestecam usor cu o spatula,de jos in sus,pana se omogenizeaza ingredientele.

Boabele de struguri se spala si se sterg cu un servet uscat si se taie in jumatate.

Cu o lingura punem aluat in formele de briose(Cam jumatate),adaugam jumatati de struguri,dupa care completam cu aluat,iar deasupra punem cateva bobite mici de struguri.

Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 30 minute.

Se servesc reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

diaconta 1

14.09.2016, 22:50

Foarte bune cu struguri

Bya Ralu 1

18.09.2016, 19:22

multumesc

Rahela Velicu 1

08.10.2016, 12:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu struguri negri si ciocolata