Briose cu struguri

de Bya Ralu in Dulciuri, 12 Sep 2016 | 457 vizualizari

 

eu din toata compozitia am facut un chec si de restul briose

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 pahar de zahar
  • 1 pahar de faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita coaja de lamaie si portocala
  • esenta de vanilie
  • 1 ciorchine de strugure alb si rosu
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu struguri:

Albusuriile se separa de galbenusuri,se mixeaza cu un praf de sare cateva minute,dupa care se adauga jumatate din compozitia de zahar si se mixeaza pana devine o textura lucioasa.


Galbenusuriile se mixeaza separat cu restul de zahar ramas,pana devine o crema.


Adaugam faina amestecata cu praful de copt,coaja de lamaie si portocala,esenta de vanilie,si crema de galbenusuri.


Amestecam usor cu o spatula,de jos in sus,pana se omogenizeaza ingredientele.


Boabele de struguri se spala si se sterg cu un servet uscat si se taie in jumatate.


Cu o lingura punem aluat in formele de briose(Cam jumatate),adaugam jumatati de struguri,dupa care completam cu aluat,iar deasupra punem cateva bobite mici de struguri.


Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 30 minute.


Se servesc reci

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

diaconta 1

14.09.2016, 22:50

Foarte bune cu struguri

Bya Ralu 1

18.09.2016, 19:22

multumesc

noiinbucatarie 1

08.10.2016, 12:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu struguri negri si ciocolata